Rövid, ám annál velősebb cikket dobott össze Köböl Anita, amit a zsűri szintén az egyik legjobb írásnak minősített, éppúgy, mint Sári Márta vagy Völgyi Zsanett művét. A dekoltált Völgyihez hasolóan Köbölnek is Benkő Dánielt kellett meginterjúvolnia, aki új szerepköréről világosította fel a szépségversenyzőt. Köböl Anita cikkét a kép alatti linkre kattintva olvashatják.

Az interjúalany és kérdezője

Benkő Dániel jobb nő, mint férfi

Botrányhős! Celeb! A női nem nagy imádója....vagy mégsem? Dehogynem! Mégpedig olyannyira, hogy legutóbb úgy döntött, ő is nőnek öltözik! Az RTL Klub Reggeli című műsorában Csonka András kedvére próbált tenni azzal, hogy necc harisnyát és szexi melltartót húzott. Bár Pici arca nem árult el különösebb érzelmeket, azért Zimány Linda a Cool TV-ben kapott az alkalmon, hogy Dani kedvére tegyen. A nap harci kiáltása a „jobb nő vagy, mint férfi" Linda száján bukott ki, aki reméljük nem a következő konkurenciát látja Benkő hátsójában. A celebfenegyerek következő csínytevéséről ez idáig nem tudni semmit, de egy biztos, semmiképpen sem lesz szokványos. „Az eddigi semmi sem volt ahhoz képest, ami ezután jön" – állítja a lantművész. Bár saját bevallása szerint is botrányos, amit csinál, semmi sem feltett szándékkal történik, pláne nem nevelési célzattal.

Hogy Benkő úr megtartja-e jó szokását és a dögös boxert egy csipkés tangára cseréli-e, az még kérdéses, de továbbra is azon lesz, hogy bizonyítsa: egy férfi is tud szép lenni.