Félév fotózás és olvasói szavaztatás után a zsűri döntött. Talált egy arcot, akiről még sokat fognak hallani, mert szép és okos. Persze a többi sem kutya.

Pénteken kiderült, hogy a zsűri szerint a döntősök közül ki az a lány, aki leginkább megérdemli, hogy minket képviseljen 2009-ben. A Velvet szépségversenyének győztese Köböl Anita lett, akit talán még soha nem öleltek meg ennyien egy este leforgása alatt.

A 1984-es születésű diáklány az eredményhirdetést követően elmondta, nagyon örül, hogy ő lehet ennek a címnek a tulajdonosa. Egyúttal azt is megosztotta velünk, hogy több szépségversenyen is járt már, és tapasztalatai szerint a Velvet megmérettetése mindenképpen szerepel az első három között. Köszönjük és gratulálunk.

Természetesen nincs igazi szépségverseny különdíjak nélkül. A saját modelliskolával rendelkező Görög Zita például felajánlott egy tanfolyamot, amin Hajda Eszter vehet majd részt. A közönségszavazást pedig Hoboth Adrienn nyerte meg, aki visszatérhet a döntő helyszínére, a Hotel Szindbádba egy hosszú hétvégére.

Klikk az eredményhirdetésért!

A Velvet még 2008 szeptemberében hirdette meg saját szépségversenyét, amire szép számban jelentkeztek a reménybeli szépségkirálynők. Az első fordulóba 150 lány jutott be, akikről egy fotósorozat és egy bemutatkozóvideó készült. Ezt követően az olvasók dönthettek a versenyzők sorsáról. A rostán először 45 lány jutott át, majd közülük kellett kiválasztani a 15 döntőst, akik részt vehettek a felkészítő táborban. Itt további két versenyzőnek kellett búcsút intenünk, majd a zsűri meghozta döntését a végső győztes személyéről.