Még két és fél hét van hátra a 2018-as foci-világbajnokság döntőjéig, de a Simpson család rajongói már most tudni vélik, hogy melyik két csapat fog pályára lépni a meccsen. A rajzfilmsorozat ugyanis 1997-ben, a The Cartridge Family című epizódban foglalkozott azzal a témával, hogy melyik nemzet focicsapata a legjobb a világon, az ominózus részben pedig Mexikó játszott Portugáliával.

Egyelőre van is esély arra, hogy ez idén tényleg megtörténjen, hiszen Portugália már továbbjutott a nyolcaddöntőbe, Mexikó pedig jelenleg az első helyen áll csoportjában, így még nem lehet kizárni, hogy valóra válik a jóslat. Sőt, egy portugál lap azt is kiszúrta, hogy a Simpson család epizódjában egy szexbotrányra is utalnak, egy ilyen pedig ki is robbant a napokban a mexikói csapat körül, mikor egy helyi lap arról közölt cikket, hogy néhány játékos prostituáltakkal bulizott mielőtt megérkezett volna Oroszországba a világbajnokságra.

És bármennyire is valóságtól elrugaszkodottnak tűnhet ez az elmélet, a sorozatban már többször előfordult, hogy megjósolták a jövőt, többek között azt is, hogy Donald Trump lesz az Egyesült Államok elnöke.

Forrás: Indy100