A Joy Social Media Awardon beszélgettünk modellel és párjával csutival. A Szerelmes vagyok kategória győzteseit nem arról kérdeztük, hogy milyen érzés szerelmesnek lenni és ilyen influenszereket díjazó gálán jelöltnek, sőt, nyertesnek lenni, hanem a focit dobtuk fel témaként. Hisz úgyis a csapból is a vb folyik szüntelen.

Elárulták, hogy ugyan kicsit késve indultak el, de nem a vb nyitómeccse volt ennek az oka.  Csuti (Kulcsár Edina pasija) elárulta, hogy ez a mérkőzés nem is villanyozta fel annyira. 

Ha mondjuk Olaszország rendezi a bajnokságot és egy olasz meccs van éppen, akkor nem biztos, hogy most itt lennénk

- mondta, de azt is elárulta, hogy etermészetesen nincs az a meccs, ami fontosabb lenne kisfia születésénél, szóval, ha esetleg úgy időzítene a kicsi, hogy a vb finálé közben akar megszületni, akkor fogják a cuccaikat és már mennek is a kórházba.

Kulcsár Edina elárulta, hogy ő azért annyira nem rajong a fociért, de már most van egy igen meghatározó focis élménye, ami ráadásul a babához is köthető.

Április 10. volt, határozottan emlékszem, amikor a Róma-Barca meccs harmadik góljánál először megmozdult a pici.

Ahogy erről beszélgettünk, Csuti elmondta, hogy neki több magyar válogatott meccs is ott van a legkedvesebbek között, de kitért arra is, hogy az egykori ultra énje még ott van benne mélyen, de csak szolidan, mert azt azért sajnálja, hogy már családostul, gyerekekkel nem lehet úgy meccsre járni, mint régen.