Natalja Nemcsinova (1)

Megvan a vb legszexibb szurkolója, akiről már elő is került néhány pornófelvétel

2018.06.27. 16:58

Az Egyiptom-Oroszország meccs óta új sztárja van a foci vb-nek, Natalja Nemcsinova, aki csak egy átlagos szurkoló lehetne, ha az internet nem kapta volna fel a külseje miatt. A fiatal orosz nő ugyanis elég dögös, ezt pedig egy fehér haspólóban mutatta meg a mérkőzésen, és ennyi elég is volt ahhoz, hogy máris a világbajnokság legszexibb szurkolójának kiáltsák ki.

Natalja Nemcsinova (4)
Fotó: Getty Images

A gyorsan jött hírnév pedig gyorsan hozta magával a sztárság árnyoldalát is, hiszen Nemcsinováról napokon belül kiderítették az internetezők, hogy Natali Nemtchinova, Natalia Andreeva, Delilah G, Danica, Amanda, Asya és Annabell neveken felnőttfilmekben szerepelt. 

Natalja Nemcsinova az Uruguay-Oroszország meccsen
Natalja Nemcsinova az Uruguay-Oroszország meccsen
Fotó: Getty Images

Annak ellenére pedig, hogy valóban, akár a Pornhubon is lehet találni a nevével fémjelzett filmeket, a 28 éves nő állítja, hogy soha nem szerepelt ilyesmiben. Egy orosz lapnak interjút is adott, hogy tisztázza a félreértést:

Néhányan szomorúak lesznek, de sosem pornóztam. Minden, amit rólam írnak, hazugság. (...) Öt évvel ezelőtt volt egy fiatal pasim, akivel szakítottunk és bosszút állt. Kirakta a videónkat a netre és onnantól elindult a lavina. A képeimet is posztolta. De soha nem voltam pornószínésznő, nem adtam el a testem. Egy időben valóban dolgoztam modellként, de az csak hobbi volt, nem állandó munka. Egyébként egy fitneszteremben dolgozom, kapok fizetést, és ez az, amit szeretek csinálni

– nyilatkozta a nő, akiről természetesen néhány modellfotó is előkerült.

natali nemtchinova

@ michael_mandzhi által megosztott bejegyzés,

Íme még egy kép, ha pedig több fotót szeretne látni a vb legszexibb szurkolójáról, akkor kattintson ide. De ha a világbajnokság eddigi legcukibb drukkerére kíváncsi (aki egyébként Christiano Ronaldo barátnője), akkor ezt a cikket ajánljuk figyelmébe.

Forrás: Mirror