Az Egyiptom-Oroszország meccs óta új sztárja van a foci vb-nek, Natalja Nemcsinova, aki csak egy átlagos szurkoló lehetne, ha az internet nem kapta volna fel a külseje miatt. A fiatal orosz nő ugyanis elég dögös, ezt pedig egy fehér haspólóban mutatta meg a mérkőzésen, és ennyi elég is volt ahhoz, hogy máris a világbajnokság legszexibb szurkolójának kiáltsák ki.

A gyorsan jött hírnév pedig gyorsan hozta magával a sztárság árnyoldalát is, hiszen Nemcsinováról napokon belül kiderítették az internetezők, hogy Natali Nemtchinova, Natalia Andreeva, Delilah G, Danica, Amanda, Asya és Annabell neveken felnőttfilmekben szerepelt. 

Annak ellenére pedig, hogy valóban, akár a Pornhubon is lehet találni a nevével fémjelzett filmeket, a 28 éves nő állítja, hogy soha nem szerepelt ilyesmiben. Egy orosz lapnak interjút is adott, hogy tisztázza a félreértést:

Néhányan szomorúak lesznek, de sosem pornóztam. Minden, amit rólam írnak, hazugság. (...) Öt évvel ezelőtt volt egy fiatal pasim, akivel szakítottunk és bosszút állt. Kirakta a videónkat a netre és onnantól elindult a lavina. A képeimet is posztolta. De soha nem voltam pornószínésznő, nem adtam el a testem. Egy időben valóban dolgoztam modellként, de az csak hobbi volt, nem állandó munka. Egyébként egy fitneszteremben dolgozom, kapok fizetést, és ez az, amit szeretek csinálni

– nyilatkozta a nő, akiről természetesen néhány modellfotó is előkerült.

natali nemtchinova

@ michael_mandzhi által megosztott bejegyzés,

Íme még egy kép, ha pedig több fotót szeretne látni a vb legszexibb szurkolójáról, akkor kattintson ide. De ha a világbajnokság eddigi legcukibb drukkerére kíváncsi (aki egyébként Christiano Ronaldo barátnője), akkor ezt a cikket ajánljuk figyelmébe.

Forrás: Mirror