„Takács Máté vagyok, és hippi" – ezzel kezdte a bemutatkozást a Rising Star műsorban Takács Tamás fia, és még azt is elmondta a zsűritagoknak, hogy górnagymáriás – ebből mindenki következtessen arra, amire csak akar. Nem ő az egyetlen furcsaság az egyelőre inkább valóvilág vagy bigbrother válogatójának tűnő tehetségkutatóban, a legeslegeslegelső énekesként Gigit (ejtsd: dzsidzsi) hallhatta a nagyérdemű, VV Pittman Cristofel exnőjét. Gigi az a nő, aki a valóvilágos Cristofelnél 15 évvel idősebb, és aki kiakadt, amikor a valóvilágos bevallotta, hogy melegprosti. Kapcsolatukkal anno körbehaknizták a kertévéket, azt is megtudtuk, hogy Cristofel csemegehúsnak becézte a nőt. Ők ketten segítettek egy agykárosodást szenvedett kislányon, erről is beszéltek a tévében. "Én már felléptem a legnagyobb sztárokkal, LL Juniorral, Emilióval és Bunyós Pistával"– mondta a Rising Star zsűritagjainak Gigi, akit kiszórtak a műsorból, a produkcióját ide kattintva lehet megnézni. A Romantic együttesből Katinka is bepróbálkozott a tehetségkutatóban, ő se jutott tovább.

 
 

Gigi piros ajtót kapott a zsűritől… #risingstartv2 #tv2 #risingstar #hungary @tv2official

A photo posted by Rising Star (@risingstartv2) on

A tehetségkutató egyelőre a válogatásoknál tart, az élő műsor még odébb van, várhatóan november 9-étől lesz műsoron. Az első adás mellett nehéz elmenni szó nélkül Cristofelen és Takács Tamás fián túl zuhanyzó férfit (kockás hassal) is láthatott a tévé előtt maradt kisnyugdíjas. Az ilyenkor szokásos rettenetes énekeseket is felvonultatták, és a díszletre is lenne pár epés megjegyzésünk.

Ennek a típusú tehetségkutatónak az a lényege, hogy a közönség szavazásával juthat tovább bárki is, ezért az applikáció letöltése nélkülözhetetlen lesz. Az eredetileg izraeli műsort az ABC tűzte műsorra idén júniusban, Kesha és Ludacris ültek a zsűriben.