Egy Linn Massinger nevű sminkes azt állítja, hogy Ashton Kutcher megcsalta vele Mila Kunist, amikor a két színész még a kapcsolata elején járt – olvassuk a Daily Mailen. Kutcher és Kunis 2012 júliusában erősítették meg, hogy együtt vannak, Massinger ugyanazon év júniusában került képbe. 

A két személy a nő állítása szerint egy bárban találkozott, majd Kutcher hollywoodi otthonába mentek. „Kézen fogott, és az emeletre vezetett” – tájékoztatott a folytatásról az akkor 21 éves nő, aki ezután intim ölelkezésbe bonyolódott a férfivel, és erről állítólag fotói is vannak. Elmondása szerint egész éjszaka nála maradt, de egy szót sem hallott Mila Kunisról. 

A Star magazin úgy tudja, a kérdéses bárban Kutcher – akinek azóta már gyereke is született Mila Kunistól – szemelte ki a nőt, átintegetett neki, majd Chrisként mutatkozott be, ami még csak hazugság sem volt, mert hogy igazából így hívják. Az ismerkedést a színész házi mozijában folytatták, állítólag itt szabadultak el az érzelmek, vagy amik ilyenkor el szoktak szabadulni.

A következő gyerekre készülő Kutcher egyelőre nem kommentálta az állításokat. Az biztos, hogy egy ilyen kaliberű állítólag-halomból nem lenne cikk, ha Kutchert korábban nem vádolták volna meg félrelépéssel – a Demi Moore-hoz fűződő házassága is egy ilyen botrány után ért véget.

Mit gondol?

Sőt!

Kommentálná? A Facebookon tegye!