A rendőrség még vizsgálódik Csordás Ilona Plexi halála ügyében, aki nagy valószínűséggel öngyilkos lett. A Bors úgy tudja, valóban új barátja lakásából indult a végső útjára.

A Modern Hungária egykori énekesnője, Csordás Ilona tragikus körülmények közt vesztette életét: holttestét október elején vetette fel a Duna. Halálának körülményei még nem tisztázottak. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – tájékoztatta a Borsot az ORFK Kommunikációs Szolgálata. Ez pedig azt jelenti, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, vagyis az áldozat vagy balesetet szenvedett, vagy öngyilkos lett.

A lap által ismert – egyelőre meg nem erősített – információk szerint az énekesnő május környékén költözött régi-új élettársához, akivel se veled, se nélküled kapcsolatban élt. Plexi ugyanis évtizedekig szerette a férfit, aki házasságban élt, és ezen a vokalista miatt sem akart változtatni. Ám időközben a férfinak megváltozott a családi állapota, és a nő számára felvillant a remény. Májusban összeköltöztek. Állítólag azon a napon összevesztek, és az énekesnő a lakásából indult utolsó, végzetes útjára – valószínűleg a közeli Dunába.