„Ma reggel arra ébredtem, hogy két rendőr igazoltat a nappalimban. Még félálomban voltam, amikor bejöttek a lakásomba, mert hajnali négyig dolgoztam, úgyhogy az első néhány perc teljesen kiesett. Az állítólag engem szolgáló és védő járőrcsapat azt kívánta a Hajdú Péter által indított becsületsértési ügy kapcsán felderíteni, hogy a bejelentett lakcímemen vajon idézhető vagyok-e" –írta közösségi oldalán hétfőn Puzsér Róbert. 

„Az első tárgyaláson Hajdú Péter volt az, aki meg sem jelent. Mégis azt ellenőrizték, hogy én megtalálható vagyok-e a lakcímkártyámon feltüntetett címen? Mi van, ha épp elutazom, vagy nem alszom otthon?" – nyilatkozta a Velvetnek az éles kritikáiról ismert Puzsér, aki állítása szerint azóta sem beszélt a műsorvezetővel, sőt, nem is szándékozik keresni. 

A Hajdú és Puzsér közti cicaharc egyébként nem most kezdődött, a Frizbi műsorvezetője és a nagy megmondóember már hónapok óta öli egymást a Facebookon. Szeptemberben maga Puzsér jelentette be, hogy Hajdú becsületsértés miatt indított pert ellene. Nos, ezúttal ismét ennek köszönhetően került kínos szituációba, amit a maga kritikus szemüvegén keresztül a kellő pikírtséggel kezel: 

„Mától ígérem, igyekszem minden este tíz előtt hazaérni, hogy lássák, milyen jó állampolgár vagyok, aki komolyan veszi a lakcímkártyáját. Ha adnának egy zöld számot, óráról órára bejelenteném a tartózkodási helyemet, de az se lenne ellenemre, ha a hatóság GPS-t kötne a bokámra, hogy akaratom ellenére se kódoroghassak el. Se birkának, se jobbágynak nem volt soha dolga, hogy össze-vissza flangáljon a nagyvilágban."

Hajdú Pétert telefonon sikerült utólérnünk, de egyértelműen jelezte, hogy nem kíván nyilatkozni az ügyben. Facebookja alapján inkább feleségével és ufóbűvölő Pataki Attilával foglalkozik.