A Baltimore Ravens egykori pompomlánya, a most 47 éves Molly Shattuckot azzal vádolják, hogy orálisan kielégített egy 15 éves fiút, akit az instagramon szúrt ki magának – írja a Gawker.

A WBAL-TV azt írja, a nő májusban kezdte kapcsolatát a 15 éves fiúval, miután megszerezte a srác telefonszámát. Először csak online beszélgettek, majd találkoztak is, és egy középiskola parkolójában, egy autó hátsóülésén randiztak. Kapcsolatuk egész nyáron folytatódott, és legalább hatszor találkoztak egy parkolóházban, szintén az autóban.

Egy éjjelt a fiú ott is töltött a nőnél, mikor a nő gyerekei, és azok barátai is ott voltak a házban. A WBAL azt írja, ezen az éjjelen a nő elment egy italboltba is, és vett 24 üveg sört, miközben a gyerekeit otthon hagyta felügyelet nélkül. Miután hazaértek, Shattuck orálisan kielégítette a 15 éves fiút, először kint az utcán, kutyasétáltatás közben(!), majd a házban is, mégegyszer. A nő ezután azt mondta a fiúnak, hogy szexelhetnek is, ha akar, de a fiú inkább lelépett.