Aleska Diamond szűk két év alatt úgy került be a köztudatba, hogy az már utánozhatatlan – egy profi PR-cég sem tudta volna jobban felépíteni a karrierjét. Ezt az időszakot mutatjuk be, és ezzel együtt ismertetjük, ki is ő valójában, és miért lehet őt imádni.

2012. december: Aleska Diamond vetkőzős időjárásjós lett

A hazai médiaipar is elkezdte felfedezni a többszörös AVN-díjas Aleska Diamondot, a szőke hajú expornós a vetkőzős időjárásjelentő műsorban debütált a PRO4-en. A műsorban elég nehéz volt egyszerre vetkőzniük és a szövegre figyelniük a topless időjárásjelentőknek. Aleska Diamond teljesen őszintén azt nyilatkozta akkor a Velvetnek, hogy: 

„Rengeteg idegen szót kell használnom, amit eddig szinte nem is hallottam, nem is használtam. Oda kell figyelnem, melyik irányba mutassak, és eközben még vetkőznöm is kell. Úgy gondoltam, hogy a vetkőzésnél nincs könnyebb dolog, pedig kihívás."

Aleska Diamond a Tumblren és az Instagramon is tökéletes 

Aleska Diamond 2012. decemberben még nem sejtette, hogy hamarosan mémmé válik az, ahogy a liftben fotózgatja magát. Rengeteg fotót készített magáról, ahogy áll a liftben: edzés előtt, edzés után, kutyasétáltatás közben, milyen a segge jógázás után, satöbbi. Egyre többen kezdték követni a blogján és az Instagramon.

2013. február: Aleska Diamond befejezi a pornós karrierjét

A többszörös AVN-díjas (pornó-Oscar) pornószínésznő több év után úgy döntött, felhagy a felnőttiparral, és szép lassan másfelé kezdi építgetni a karrierjét. Ezt a döntést 2013. februárban jelentette be, akkor azt nyilatkozta, csak nőkkel forgat, és hamarosan már nőkkel sem fog. A nemzetközi adatbázis szerint 170 pornófilmben szerepel, többféle néven: Emese S. és Kristina Shaffer neveken is. 2009 óta forgatott, az évek alatt megcsináltatta a melleit, ezt interjúban mondta el a Velvetnek. Hiába nyerte sorra a nemzetközi pornós szakmai díjakat, éveken át tudatosan kerülte a hazai médiát, majd úgy döntött, hogy ezen változtat.

2013. február: Videós interjúban mondta el, milyen nehéz pornót forgatni

Aleska Diamond többek közt abban a pornófilmben is szerepel, ami a dunakeszi focipályán készült, és amiből kisebb politikai botrány is lett. A Velvetnek adott videós interjúban visszanéztünk vele több jelenetet is, és őszintén, néha sokkolóan nyíltan beszélt a szakma nehézségeiről, és arról, hogy lassan elbúcsúzik a felnőttipartól. 

2013. nyár: Aleska Diamond egyre többet szerepel mindenhol

Aleska Diamond egyre több hivatalos eseményen is felbukkant, megjelent a Viva Cometen 2013. júniusban, ahol egy korty alkoholt sem ivott, csak fagyizott. Pár hónappal azután, hogy a Story-gálán egyszerre két pasival jelent meg. Fitneszmodell-versenyen is indult, feszegette a saját határait. 

 2013. augusztus: Aleska Diamondból mém lett, saját hashtaget kapott

Az aleskadiamonding nevű hashtagre keresve rengeteg képet találni az Instagramon, a lényege, hogy liftben, tükör előtt kell szelfizni, bármivel, bárhogyan. Aleska Diamond imádja, hogy mémesedett, nagyon jól szórakozott ezeken a képeken.

2013. augusztus-szeptember: Aleska Diamond fitneszmodell versenyen indult

Durván izmosra gyúrta magát, és lefogyott az expornós – aki követte az Instagramját, láthatta a változást. Minimális szénhidrátot, sok fehérjét evett

2013. december: Aleska Diamond és Puskás Peti szakértőként kommentálják az X-Faktor döntőt

Nyilván minden szentnek maga felé hajlik a keze, nekünk is, ezért azt a mérföldkövet, hogy Aleska Diamond és Puskás Peti a Velvetnek köszönhetően ismerkedtek meg az X-Faktor döntőjén, muszáj megemlíteni. Különösen annak fényében, hogy utólag kiderült, több is volt köztük ismeretségnél

 2014. február: Aleska Diamond még néha kicsit pornózik

Hiába jelentette be Aleska Diamond, hogy felhagyott a pornóval, még mindig forgatott egy évvel később is, derült ki a Fleshbot fotósorozatából. Az expornós ezt azzal a teljesen elfogadható magyarázattal támasztotta alá, hogy a korábban aláírt szerződéseinek eleget kell tennie, ezért láthatják még őt párszor pornóforgatásokon, és pár fotósorozaton.

2014. nyár: Aleska Diamond légtornász lett, nélkül nem telhet egy hét se

Amerre jár, spárgázik egyet, kiskutyájával nyújt otthon a tévé előtt, légtornázik, mindenféle pózban fotózzák a levegőben – ilyen képeket posztolt az Instagramra. 2013. decemberben kezdte el hasznosítani tornász múltját (...), és szűk egy évvel később már fel is lépett egy cirkuszi produkcióval. Aleska Diamond tehát önmegvalósít. 

2014. október: Aleska Diamond elvállalta a Celeb vagyok ments ki innent

Két héten át minden este Aleska Diamonddal adja el az RTL Klub a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorát. Mivel szinte folyton őt küldik a nézők bátorságpróbákra, ezért ki lehet jelenteni, hogy már nemcsak a recskabojok kedvelik őt. A szórakoztató, kedves Aleska Diamond nem hisztizéssel vagy kurvaanyázással lett ismert az ország előtt, közel két éve nem vetkőzött a kamera előtt, de mindig önmagát adta.

Kommentálná? A Facebookon tegye!