Kristen Stewart egyik legújabb filmjében katonanőt alakít, ennek örömére pedig összeszedtük a filmtörténet többi olyan színésznőjét, aki katonát, vagy valami olyasmit alakított. Nézegessen atlétában izzadó és harcoló nőket, aztán szavazzon, hogy ki a legdögösebb!

Kristen Stewart

Kristen Stewart az egyik legújabb filmjében, a Camp X-Ray-ben már nem egy wannabe-vámpírlányt alakít, hanem egy katonanőt, akit elküldenek fegyőrnek Guantanamóba, ott pedig összebarátkozik egy 8 éve börtönben ülő férfival. Ha ön szerint Stewartnek jól áll az egyenruha meg az atléta, és szívesen nézegeti benne, szavazzon rá!

Demi Moore

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni Demi Moore-t G.I. Jane-ként, de ha tényleg nem látta az 1997-es filmet, legalább a fenti jelenetet nézze végig. Aztán meg szavazzon!

Hilary Swank

Hilary Swank nem sokat izzadt atlétában, ő csak egy pilóta volt a The Core című filmben, de ha önnek bejönnek a csinoska katonanők, szavazza meg Swanket a legdögösebbnek!

Michelle Rodriguez

Michelle Rodrigueznek nem nagyon van olyan filmje, amiben finom, vagy egy kicsit is nőies nőt alakítana, de katonanőnek és izzadó atlétás, csúnyán beszélő, keménykedő nőnek mindig is tökéletes volt. És ha ön szerint nem Mila Jovovich, hanem Rodriguez a legszebb látvány a Resident Evilben, akkor szavazon rá!

Angelina Jolie

Bár Jolie Lara Croftként a Tomb Raiderben igazából nem katona, hanem egy műkincsek után kutató harcos-milliomos akárki, bele kellett tennünk a válogatásba, hisz mégiscsak atlétás, izzad, és keményen harcol. Meg hát valószínűleg meg is nyeri a szavazást.

Sigourney Weaver

Kivéve ha Sigourney Weaver nyeri meg, mert az Alien-filmeket már csak a fenti jelenet miatt is érdemes végignézni. 

Ki a legdögösebb katona?