A modellként, és egy francia valóságshow szereplőjeként ismertté vált, a gall Kim Kardashainként emlegetett Nabilla Benattia a vád szerint péntek hajnalban, a Párizs melletti Boulogne-Billancourt Hotelben többször is mellbe szúrta barátját, Thomas Vergarát, írja a svájci The Local.

Vergara és Benattia péntek éjszaka durván összeveszett a szállodában, ezután, fél három körül történhetett a késelés. A hotel személyzete értesítette a rendőrséget, a helyszínre kiérkező járőrök pedig a pár szobájában megtalálták a súlyosan sérült férfit, akit azonnal kórházba szállítottak. 

A 22 éves svájci születésű modell először egy kissé zavaros történetet adott elő arról, hogy a szálloda mellett megtámadták őket, és Vergara akkor szerezte a szúrt sebeket, amikor őt próbálta védeni. Később azonban elismerte, hogy ő bántalmazta a férfit.

Vergara állapota jelenleg súlyos, de nem életveszélyes, és az RTL France beszámolója szerint nem akar feljelentést tenni barátnője ellen. Benattia idegösszeroppanást kapott letartóztatásakor, így csak egy rövid orvosi ellátás után tudták őrizetbe venni.