Összeszurkálta barátját a franciák Kim Karashianja

bd
2014.11.08. 13:24

A modellként, és egy francia valóságshow szereplőjeként ismertté vált, a gall Kim Kardashainként emlegetett Nabilla Benattia a vád szerint péntek hajnalban, a Párizs melletti Boulogne-Billancourt Hotelben többször is mellbe szúrta barátját, Thomas Vergarát, írja a svájci The Local.

Vergara és Benattia péntek éjszaka durván összeveszett a szállodában, ezután, fél három körül történhetett a késelés. A hotel személyzete értesítette a rendőrséget, a helyszínre kiérkező járőrök pedig a pár szobájában megtalálták a súlyosan sérült férfit, akit azonnal kórházba szállítottak. 

Itt még nagy volt a szerelem
Itt még nagy volt a szerelem

A 22 éves svájci születésű modell először egy kissé zavaros történetet adott elő arról, hogy a szálloda mellett megtámadták őket, és Vergara akkor szerezte a szúrt sebeket, amikor őt próbálta védeni. Később azonban elismerte, hogy ő bántalmazta a férfit.

Ebben a szállodában történt a késelés
Ebben a szállodában történt a késelés

Vergara állapota jelenleg súlyos, de nem életveszélyes, és az RTL France beszámolója szerint nem akar feljelentést tenni barátnője ellen. Benattia idegösszeroppanást kapott letartóztatásakor, így csak egy rövid orvosi ellátás után tudták őrizetbe venni.