Hosszas találgatások után a Bors kiderítette, ki az a titokzatos férfi, akivel néhány napja kézen fogva fotózták le Szabó Zsófit. A színésznő a lapnak elárulta, milyen kapcsolat fűzi a negyvenes vállalkozóhoz.

Miután egy alkalmi lesifotós megörökítette, ahogy Szabó Zsófi és egy ismeretlen, negyven körüli férfi a MOM parkban sétálgat, a Bors utánajárt, és kiderítette, hogy a férfi nem más, mint Horváth Éva exkedvese, nem mellesleg Magyarország egyik legsikeresebb üzletembere.

A színésznő cáfolja a pletykákat, miszerint újra szerelmes.

„Néhány napja lefotóztak, ami az emberek fejében egészen elképesztő történetekké nőtte ki magát, továbbra is egyedülálló vagyok" - nyilatkozta a lapnak Szabó Zsófi. „Egy közös munka kapcsán ismerkedtünk meg és a kizárólag üzleti partnerként, illetve barátként tekintünk egymásra. Minden idegszálammal a karrierem építésére koncentrálok. De az igaz, hogy közös projektbe kezdünk, ami miatt nagyon boldog vagyok" - tette hozzá, bár a konkrét tervekről nem akart semmit elárulni.

A Bors találgatása szerint a színésznőt annak a piacvezető márkának a reklámozására kérhették fel, amit a miskolci vállalkozó hét év alatt szinte a semmiből épített ki az informatikai iparban.