Élő adásban őrjöngött Bochkor Gábor

2014.11.12. 12:03 Módosítva: 2014.11.12. 13:08

Keményen kiosztotta az egyik hallgatójukat a Music FM műsorvezetője, miután a férfi egy ízléstelen példával akarta meggyőzni Bochkor Gábort az igazáról – írja a Blikk

A Márton napi libavágásról dilemmáztak az Önindító műsorvezetői kedden, ami komoly indulatokat váltott ki pár hallgatóban. Bochkor Gábor, Pordán Petra és István Dani arról lamentált, mi lenne, ha a libákat nem ölnék le, hanem csak a combjukat amputálnák, hiszen leginkább úgyis azt fogyasztják ilyenkor az emberek.

A pro és kontra is elhangzottak vélemények, és a műsorvezetők már az elején elmondták, hogy mindössze egy elméleti felvetésről van szó, természetesen nem akarnak egy állattal sem tenni semmi ilyesmit. Ez azonban egyáltalán nem hatotta meg az egyik betelefonálót, aki egy morbid hasonlattal próbálta megváltoztatni Bocsi véleményét.

„Gábor, van neked egy lányod, vágasd le az ő lábát, és majd elválik, hogy neki jobb-e úgy" – mondta a betelefonáló, majd tovább folytatta az okfejtését, mire Bochkor annyira dühbe jött, hogy keményen kiosztotta a hallgatót, akit végül ki is kapcsolt az élő adásból.