Az idei Miss Earth Hungary cím holland származású győztese, Sydney van den Bosch nagyon jól halad afelé, hogy Valeria Lukjanova, a barbik barbijának másodpéldányává váljon. Na, nem kell itt rögtön a plasztikára gondolni, de a photoshopban és a filterekben a magyar lány is nagyon erős. Érdekes, hogyha magáról készít egy képet, teljesen máshogy néz ki, mint a többin. Magic! Ha akarnánk, ikertornyoknak is nevezhetnénk a két lányt, márpedig miért ne akarnánk. 

A nyári Magyarország Szépe döntőjén van den Bosch még egészen máshogy festett, a hivatalos Facebook oldalán található képen viszont már ügyesen kihasználja a technika csodáit. Tényleg kezd barbisodni, ami nem baj, csak nem túl természetes. 

Sydney van den Bosch egyébként éppen Manilán van, a világversenyen és a Bors szerint jól kiszúrtak vele. A szépségkirálynőt bedugták egy ablaktalan, tükörtelen, hajszárítótlan szobába, mindez egy ilyen gyönyörű helyen elég nagy pech. De nem kell aggódni, a lapnak nyilatkozó Sarka Kata elmondta, hogy mindenképpen intézkedni fog az ügyben, hogy a lánynak jobb sorsa legyen a Fülöp-szigeteken. 

Kommentálná? A Facebookon tegye!