Nem csak éneklés terén erős a mezőny az idei X-Faktor lányai között. Az élő adásba jutott énekesnők mindegyike elég dögös, nem is tudnánk kiválasztani a legdögösebbet közülük. Úgyhogy ezt a feladatot meghagytuk a Velvet olvasóinak. Döntsék el önök, melyik csaj néz ki a legjobban!

Horányi Juli

„Szeretek sokat nevetni, a nevetés nagyon felszabadító tud lenni, a humor fontos számomra. Néha úgy tűnhet, nem veszem komolyan a dolgokat, de ez csak azért van, mert bármekkora nyomás is nehezedik rám, igyekszem rugalmas maradni, és nem eltörni a súly alatt. Egy jót nevetni magamon és a nehézségeken még mindig jobb, mint depresszióba süllyedni, és pótszerekhez nyúlni" – nyilatkozta magáról a Mius zenekar énekesnője, aki egyébként nagyon hasonlít Wolf Katira. Ha önnek az ilyen típusú nők jönnek be leginkább, mindenképp jutalmazza meg Horányi Julit öt ponttal! 

Ilyés Jenifer

Ilyés Jenifert a közönség már korábbról is ismerhette: ő volt a 2013-as Miss Balaton nyertese. „Nagyon szeretek emberekkel kommunikálni, társaságban lenni, érdekelnek az új dolgok, szeretek tanulni. Nyitott, őszinte, finom lelkű embernek tartom magam" – mesélte magáról az exszépségkirálynő, aki a Megasztárral is próbálkozott már tizenhat évesen. Ha önnél ő a nyerő, adjon neki maximális pontot!

Jakab-Péter Izabella

„Szeretem az életem és ezért is kihasználom minden percét, hiszen csak egyszer élünk és egyszer vagyunk fiatalok, ne hagyjuk az életet elszállni magunk mellett" – Jakab-Péter Izabella szerint ezt mindenképp érdemes róla tudni. Az énekesnő egyébként harmadéves egyetemi hallgató a brassói Transilvania egyetem Bank és Pénzügy karán. Hétvégente egy étteremben énekel. Hány pontot ad neki? 

Kállai-Kiss Zsófi

Kállai-Kiss Zsófi szélsőségesen érzékeny embernek tartja magát, aki gyűlöli a konfliktusokat. Ettől függetlenül, ha bántják, meg tudja magát védeni, csak sokáig rosszul van tőle, ha vitáznia kell. Az énekesnő élete legszebb pillanatát expasijához köti: „A volt barátom taxival felvitt a Szabadság-szoborhoz az éjszaka közepén, úgy hogy nem mondta el, hova megyünk, és azt monda, hogy szeret és velem szeretné leélni az életét. Nem így lett, ez előfordul. :) De ezt soha nem felejtem el, gyönyörű emlék" – mesélte Kállai-Kiss Zsófi, aki Alföldi Róbert szerint eszement szexuális. És ön szerint? 

Tóth Andi

Az énekesnő még csak tizenöt éves, pedig simán tízzel idősebbnek néz ki, főleg, ha bőr miniruhát és magassarkút vetetnek fel vele, majd agyonsminkelik. Tóth Andi egyébként a Művészeti Liceumba jár rajz szakra, egy év múlva pedig elkezdi a design (ruhatervezés) szakot.