Kapócs Zsóka, Bódi Sylvi, Dobó Kata, Liptai Claudia, Dukai Regina és Aleska Diamond is egyedülálló, szavazzon, melyikük a legdögösebb!

Aleska Diamond szabad préda

Aleska Diamond sincs senkije, legalábbis hivatalosan még nem derült ki, hogy lenne pasija. A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban kiderült, korábban Puskás Petivel több volt köztük fiú-lány barátságnál, és összejártak. Aleska Diamond később úgy viselkedett Puskás Petivel a műsorban, mint egy féltékeny gimnazista, ebből arra lehet következtetni, hogy jelenleg nincs párkapcsolata. Az expornós egykori foglalkozása után légtornásznak kezdett tanulni, ez azért fontos infó, mert bárkit is válasszon társául, annak el kell viselnie azt, hogy Aleska Diamond esténként a tévén előtt spárgázgat

Bódi Sylvi is egyedül ébred

Bódi Sylvi hónapok óta szingli, az egykori Playboy-modell magánéletében korábban is voltak olyan időszakok, amikor egyedül volt. Élt már távkapcsolatban Veréb Viktorral, járt már extrém sportolóval, nagyon gazdag emberrel is. A modell idén érettségizett, tervei szerint pszichológia szakra szeretne járni, és külföldön is élne. 

Dobó Kata is egyedülálló

Dobó Kata és Gulyás Levente 2008-ban ismerkedtek meg, kapcsolatukból egy lányuk született, Szofi. A hírek szerint hónapok óta igyekeztek megmenteni a kapcsolatukat, sikertelenül, Gulyás Levente elköltözött közös otthonukból. A 40 éves, vörös hajú színésznő többek közt olyan exekkel büszkélkedhet, mint Hajas László, Andy Vajna és Bochkor Gábor. Házas csak egyszer volt életében, félévig, Vermes Dávid színésszel állt az oltár elé. Hogy mennyire dögös is tud lenni, azt megmutatta például a CSI: A helyszínelők sorozat egyik epizódjában, amiben prostituáltat játszott. 

 

Kapócs Zsóka utazgatott a szakítása után

Kapócs Zsóka levágatta a haját és világot látott, miután rövid házassága véget ért Habony Árpáddal. A színésznő és az ország egyik legbefolyásosabb embere 2011 óta voltak együtt, a kapcsolatukban voltak nehézségek, végül házassággal és gyors válással zárult. Kapócs Zsóka életét a Facebookon nyomon lehet követni, a képek szerint szereti a rövid haját, és sok időt tölt a vizslájával.

Liptai Claudia ismét szingli

A 41 éves műsorvezetőnő nyáron még azt nyilatkozta, boldog, hogy végre megtalálta az igazit a szombathelyi színész, Horváth Ákos személyében. A kapcsolatuknak vége lett, Liptai Claudia nem beszélt a részletekről, a hírek szerint a távolság miatt ment gajra a kapcsolatuk. Liptainak van egy hétéves lánya a Gesztesi Károllyal való házasságából, a magánélete kissé hányattatott volt az elmúlt években. 

Tatár Csilla házasságának vége

Tatár Csilla és Gönczi Gábor kilenc év együttlét után döntött úgy, hogy útjaik külön válnak. A hírek szerint sokszor póbálták megmenteni a házasságukat, nem sikerült, Tatár Csilla állítólag külön is költözött. A szőke, rövid hajú műsorvezetőnő Nánási Pál kameráján keresztül mutatta meg, mennyire dögös tud lenni.