Az egyik legszürreálisabb része volt a Celeb vagyok, ments ki innen! negyedik évadának, hogy Baukó Éva szinte átmenet nélkül barátkozott össze Aleska Diamonddal úgy, hogy pár nappal korábban még egyszerűen lepornóskurvázta. A két celebritás most már néha bulizni is együtt megy, bár Baukó elmondása szerint ő eleve csak játszott.

„Én igazából nem haragudtam Aleskára, csak muszáj volt megtámadnom azért, hogy elinduljon a show. Már ott elmondtam neki, hogy beszéltem róla. Bevallom, hogy kicsit idegesített, de nem olyan durván, mint ahogy rászálltam, a való életben soha senkinek nem mondanék ilyet. Sejtettem, hogy ez be lesz vágva, mert egy showgenerátor vagyok. Én játszani akartam a társaimmal, és

azért voltam ekkora görény, hogy kihozzam belőlük az igazi énjüket,

mert mindenki más pozitív akart maradni. Aleskával a boksz után megkedveltük egymást” – rántotta le a leplet a Velvetnek nagy cseléről a mostanában a BeleValó műsorvezetőjeként tevékenykedő nő.

Azért így visszagondolva a pornóskurvázást kicsit erősnek tartja.

„Nekem van is egy pornós barátnőm, de nyilvánvalóan azzal bántottam Aleskát, ami a legjobban fáj neki. Ezt utólag sajnálom is” – mondta.

Azért szerencsére nem volt minden a taktika része, a végső győztes Molnár Andreát például most sem tartja tisztességesnek. „Molnár Andival szemben valósak az ellenérzéseim. Ő továbbra is álszent. Nem haragszok rá, de ez a játéka nem tetszett, a való életben abszolút nem ilyen visszafogott. Én az összes rossz tulajdonságommal együtt jó műsort csináltam, és nem Andi miatt nézték."

Minket már csak az érdekelt, hogy mit gondol az egészről maga Aleska, aki azért inkább szenvedett Baukó játszadozásától. A barátság pontos okát még így sem értjük teljesen, de az biztos, hogy Aleska Diamond nagyon sok mindent megbocsát. „A dzsungelben lévő körülményeket nem akartam azzal fokozni, hogy harcba szállok Évával. Ő a vadállat arcát mutatta felém, de végül megmutatta, hogy tud szerethető lenni. Nem is vagyok haragtartó, ha az lennék, akkor még mindig egymást ölnénk a dzsungelben. Az, hogy Éva hirtelen indulatból miket mond rólam, inkább őt minősíti, de jobb a béke, mint a háború, aztán egyszer csak tényleg jóban lettünk” – avatott be minket lelkivilágába.