Game of War: Fire Age címmel dobtak piacra egy okostelefonos játékot, aminek a promójához Kate Upton glammodellt is felhasználták. Bonyolult feladatot ezúttal sem kellett megoldania a villantós fappening-botrány egyik szereplőjének, Pallasz Athénéként lépked a harcoló hősök között – írja a Daily Mail.

A reklámban Upton vigyorogva lejt végig egy csatatéren, ahol középkori jelmezbe bújtatott figurák öldösik egymást, majd megjelenik a horizonton pár sárkány. Upton közben rizsázik, majd egy fickónak súg valamit, aki erre lenyilazza az egyik férget.

A Forbes szerint 40 millió dollárt (9,74 milliárd forintot) fizettek a reklámokért, ebben benne volt, hogy leigazolják Uptont egy riszálásra. Upton szerepe ezzel persze nem ér véget, a lenge fehér ruhába öltöztetett csöcsös figurája avatárként irányítja az embert a játékban. Upton nagyon élvezte a bulit, nem csak a pénzt. Elmondta, hogy fantasztikus részt venni a játékok és kommunikáció új érájának megszületésében.

Szerepéről, Athénéről elmondta, „egy igazi seggfej karakter, hadseregeket irányít, hidrákat öl meg, rohamra indul a csatában", és ő roppant büszke, hogy ezt a karaktert hozhatta. Persze azért hiába állítják be Athénét hadistennek, ő alapból a bölcsesség és maximum az igazságos hadviselés istennője, de mindegy is, Uptonnak jó lesz így.