Érdekes figyelni, ahogyan a tavalyi Való világ szériának játékosai kiakadnak a VV mostani lakói miatt. Igen, azokról van szó, akik már a legelején megdöbbentettek minket agymenéseikkel, aztán kínos, ostoba és erőltetett viselkedésükkel. VV Viki a Facebookon leribancozta VV Dórát, Iza szerint borzalmas a felhozatal, Teó már most utál egyeseket, és még Lilunak is keményen beszólt. 

"Sokan kérdeztétek, hogy nézem-e a 7. szériát... És azt is, hogy van e már kedvencem.." - írta a közösségi oldalon VV Teodóra. "Hát eddig nem nagyon érdekelt.. De belenézegettem és ma elejétől fogva nézem... Hááááát... Van már akit KU*VÁRA UTÁLOK!!! És hány nap is telt el? 3-4?! :DDDD ( De nyugi van olyan is akit csípek.. )- fogalmazott az exvillalakó, aki pár nappal korábban a műsorvezetőn, Lilun húzta fel magát: 

Ki ez a Lilu???! Hát rendes felidegesìt... Át tudnék nyúlni a TV-n a nyomorék beszólásaitól! Ilyen széles szájjal végezhetne kevésbé idegesìtő munkát hasonló összegért..."

A VV6 másik exlakója kicsit nyugodtabban figyeli az eseményeket a tévé előtt: "Nézitek??? Tegnapi új Lako maci.. Sírok a nevén.. VV Maci :))) gondoljatok bele... Lenne egy Maci-Laci párbaj :)) de menő lenne ! "- írta VV Viki, aki szerint ez a széria nagyon meleg, de azért imádja. "

Maci neked meg sok sikert ! Minden idők legducibb VV lakója cím immáron a tied amúgy az tetszik a legjobban hogy idén olyan arcok vannak, akik gyakorlatilag bárki lehet az otthon ülök közül ! Nem? Régen hol kerülhetett volna be egy vikcsu vagy maci? Aurelionak propeller fal, nekem pedig duci játékosokból állítottak emléket hajra hajra Maci !!!!!"  

VV Viki a többi lakóról is megosztotta a véleményét: 

"-Danit bírom, jó arc, kis okos fiú,kicsit unalamas arcnak tünt ..

-Fanni igazi naív kislány, rettentően tudnék rajta / vele szórakozni, szivatni !

-Dóri a kemény dió, igazi Ribiii :)))

-Vikcsu, hát remélem nem sok közöst láttok bennünk, azon kívül hogy mind a ketten dundibbak vagyunk !!!

-Laci nagyon elhisziiiiiiiiii

-Dennis meg fogyatékos.. de legutobb Aurelio nyert , úgyhogy ezen az útvonalón haladva Dennis a nyerő.."

Egyelőre VV Iza is szemmel kíséri az újakat, és neki is megvan a véleménye mindenkiről: "Először is Lilu megint gyönyörű es csinos volt mint mindig a kedvenc musorvezetom.

En nyilvan nem lattam magunkat kivulrol de ez borzalmas minden elismeresem aki ezt a szeriat vegig koveti.

Pedig en nezegettem a vv5 is meg a 4be is bele neztem neha az elsonel nagyon kicsi voltam de en imadtam azokat a szeriakat. Ez valahogy nem jon at aki eddig a legszimpatikusabb az Vikcsu de meg kitudja kik koltoznek be. Az, hogy ez a fiu elhagyta a baratnojet elo showba nem csak szanalmas de meg ugy meg is fogja banni, majd rajon csak mar keso lesz. A villa ismet gyonyoru amig nem lepi el a szemet meg a mosatlan tanyer Egyebkent nagyon furcsa igy nezni, hogy tudom milyen erzes mi hogy mukodik de vegre megtudtam hol a postalada masik vege a nyugi szoba lehetett vna nalunk is ilyen kicsit hangulatosabb" - magyarázta VV Iza, és az is kiderült, hogy pillanatnyilag Vikcsunak és Dórának drukkol. 

A tavalyi széria korán kiesett, vihogós Alexája pedig még bizonytalan a témát illetően: "Eddig nem irtam a VV 7 ről postot. Hàt nem tudom nekem senki nem szimpi de ez biztos kiforrja majd magàt (vagy nem ) rólunk is ez volt a vélemény ?!"