Merthogy nem csak az év legszexibb celebpasiját szavazta meg a People magazin, hanem a hétköznapi férfiak közül is válogatott. A legszexibb tanár Nicholas Ferroni lett, aki nem csak szép, meg izmos, hanem okos is – írja a Jezebel. Egy New Jersey-i gimiben tanít történelmet és elég nagy a bicepsze, illetve lobog a haja. Egyszóval: dögös. A Twitterét már több mint 23 ezren követik, Ricky Martinnal az élen.

Nyilván ez a magyarországi olvasókat kevésbé motiválja, de Ferroni szingli. Egy showműsorban pedig bebizonyította, hogy nem csak az amerikai törit keni-vágja, hanem azt is tudja, kicsoda Justin Timberlake, és képes felsorolni a Magic Mike sztriptízes fiúkáit. A műsorban egyébként nyert egy randit, egy kissé túlbuzgó nézőt vihetett vacsorázni.

Nicholas Ferroni a szexiségén kívül a fánkok ellen is lelkesen kampányol. Youtube csatornájára feltöltött videójában a sportoló sztárokra hívja fel a figyelmet, akik egészségtelen cuccokat reklámoznak. De a fogai olyan ijesztően fehéren világítanak, hogy nehéz a túlsúlyos gyerekek problémája koncentrálni. Diákjait az LGBT-közösségek jogaira, történelmére is tanítja.

Ön szerint is Nicholas Ferrano 2014. legszexibb tanára?