Az 54 éves Ian Salter-Bromley-t ki akarják lakoltatni a szomszédai, antiszociális viselkedése miatt. „Szeret a városba menni a kerekesszékében, és zaklatni az embereket." A szomszédok arra panaszkodnak, hogy részegen a házba ürít, és van, hogy néha ott is alszik el – írja az Express magazin.

Az East Yorkshire-i férfit már bíró figyelmeztette arra, hogy ha nem hagyja abba a viselkedését, akkor börtönbe zárják. A mindössze121 centi magas férfi már állt a bíróság előtt, korábban odaszart Hull város önkormányzatának padlójára tiltakozásul. Eredetileg azért tett panaszt, mert véleménye szerint folyamatosan úgy bánnak vele, mint egy gyerekkel, és az önkormányzati lakása élhetetlen a számára – a konyhabútorok 20 centivel magasabban vannak, nem éri el.

Állt már a bíróság előtt, mert szerinte megalázta őt a helyi pláza személyzete, azzal fenyegetőzött, hogy egy busz padlójára vizel, és állítólag verbálisan bántalmazott egy nőt a buszon, aki a gyerekével volt, sőt, még az is előfordult, hogy rá akart gyújtani a buszon. 

Úgy tűnik a busz fontos elem a törpe életében, aki ha így folytatja, biztosan börtönben köt ki.