horoszkóp
482682075

Johnny Depp szarik mindenre

2014.11.27. 20:07

Johnny Depp egy rettentően hosszú interjút adott a Details magazinnak, ami nagyon érdekesre sikerült, itt elolvashatja az egészet. Mi most összefoglaljuk a lényeget.

  • Legalább két dolgot tanult Marlon Brandótól: az egyik, hogy az élet egy rigófütty, olyan gyorsan vége van. „Az óra midnenkinek ketyeg. Csak az a kérdés, hogy ott ülsz mellette, és rettegve nézed, az elkerülhetetlen véget várva – aminek semmi értelme –, vagy csak élsz.” A másik, hogy már semmin sem húzza fel magát. „Elégedetté tesz, hogy eljutottam odáig, hogy szarok mindenre.”
  • Ennek köszönhetően olyan szerepeket vállal el, amilyeneket csak akar, mert megteheti. De azért szereti, hogyha a sötét dolgok humorral párosulnak.
  • Rob Marshall, aki az új filmjében (és A Karib-tenger kalózai negyedik részében) rendezte, azt mondta róla, hogy karakterszínész, egy főszereplő testében. 
  • „Kibaszottul félénk vagyok. Egyfajta számkivetettként élek. Nem szeretek társas helyzetekbe kerülni – furcsa, de jobb nekem elmenekülni és bújdosni. Egyre ritkábban adatik meg nekem a megfigyelés lehetősége, mert mindig én vagyok az, akit megfigyelnek.”