Hollywood megkérdőjelezhetetlenül legmasszívabb álompárja annyira szépen él (legalábbis a nyilvánosság előtt), hogy már egy jól látható veszekedés is eseményszámba megy velük kapcsolatban.

A cigis/ivós civakodás, amit lesifotósok nemrég Sydney egyik szállodájának erkélyén kaptak le, egyelőre ismeretlen okból folyt, de azért mi kicsit átgondoltuk a lehetséges variációkat, persze a teljesség (és komolyság) igénye nélkül...

1. Alapprobléma: Jolie házat akart Londonban, de  meggondolta magát

Angelina Jolie pár napja jelentette be, hogy szeretne egy házat Londonban, mert imádja a várost, ám hamar elment a kedve a biznisztől, amikor kiderült, a brit Munkáspárt elég komoly ingatlanadót helyezett kilátásba a 2 millió fontnál (750 millió forint ) értékesebb házakra.

Sokan persze erre felkapták a fejüket, hiszen a Jolie –Pitt házaspár pont nem abba a halmazba tartozik, akiknek nagy aggodalmat okoz egy kis pluszkiadás, ráadásul a jelenleg ellenzékben levő párt tervei azért még igen távol vannak a megvalósulástól. „A pénzügyekben nagyon megfontolt vagyok” – nyilatkozta a színésznő, amikor arról faggatták, miért visszakozna a házvásárlástól.

Vita tárgya: Brad Pitt már beleélte magát a londoni kecóba, és feldühítette felesége garasoskodása.

2. Alapprobléma: Jolie politikusi karrierre vágyik

Kedden az ITV News műsorában a színésznő arról beszélt, hogy szívesen beszállna a politikába, persze csak akkor, ha tevékenysége valóban változást hozna a világban.

Jolie már eddig sem tartotta távol magát a hátrányos helyzetű országok problémáitól, az ENSZ jószolgálati nagyköveteként, illetve a szervezet Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) különmegbízottjaként is elég aktív volt az elmúlt években.

Vita tárgya: Brad Pitt vagy látta az Elszánt diplomata című filmet, és nagyon félti feleségét, vagy szimplán nem szeretné, ha ezentúl állandóan unalmas politikusvacsorákon kellene jópofiznia.

3. Alapprobléma: Jolie pocsékul főz

Jolie maga beszélt arról őszintén, hogy amióta hivatalosan is összekötötték az életüket, próbál jobb társ lenni. „Egyre több olyan pillanat van az életünkben, amikor úgy vagyok vele: Jobb feleség akarok lenni, megtanulok főzni, persze erre Brad így reagál: Ó, szívem, ne felejts el, hogy mire vagy képes, és mire nem... de azért én próbálkozom. Ő persze ismeri a határaimat.

Vita tárgya: Lehet, hogy Pitt ismeri felesége határait, de azért már unja az odaégett rántást.

4. Alapprobléma: Jolie szerint kevés a hat gyerek

Bár nincs konkrét információ, a gyerekhalmozó házaspárral kapcsolatban folyamatosan megy a találgatás, mikor érkezik egy újabb tag a családba. Most, hogy Jolie több szerepet nem vállal filmekben, egy csomó energiája felszabadul, így bármikor kedvet kaphat egy új csecsemőhöz.

Vita tárgya: Bár Brad Pitt októberben azt nyilatkozta, nem az elmúlt évben közösen megkeresett 280 millió dollárjuk (66 milliárd forint), hanem rengeteg gyermekük miatt érzi magát a világ leggazdagabb emberének, kicsit megijedt. A Hetedikkel ugyanis rossz tapasztalatai vannak.

6. Alapprobléma: nincs

Ez csak egy szimpla, házastársak között megszokott összezördülés, és még ezt is cukin csinálták.

Vita tárgya: bármi, nincs jelentősége.

Ön szerint mi volt a veszekedés kiváltója?