18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pucér videóval ünnepeljük VV Zsuzsa párbajgyőzelmét

2014.12.07. 22:21

Egészen szürreális, mennyire máshogy látják a világot a Való világ játékosai és nézői, legalábbis ez derült ki a VV7 vasárnapi első párbaján, aminek a végén Vikcsut küldték – mit küldték, zavarták – haza a nézők. Rafinált Zsuzsa és Telhetetlen Vikcsu párbaja a gyűlölködés mentén zajlott, bár alpáriságtól mentesen, a győztes Zsuzsát pedig pucér fürdőzős videójával ünnepeljük, vivát!

Mikulás és meleg érzés

Mint egy választási kampány hajrája, annyira undorító volt már az egész villabeli élet a párbaj előtt, a polarizálódott bagázs két aránytalan részre szakadt: Zsuzsa mellett csak Dani állt ki teljesen, Edina inogott, a többiek mind Vikcsu mellé álltak. A bandánál járt a Mikulás, mindenki odavolt a gyerekkori emlékekért, volt sírás és visítás is, amikor reggel tele voltak az udvarra tett, tisztára suvickolt surranók. Perzsamacska Fanni lelkét „meleg érzés csapta meg".

Rendeztek idióta sajtótájékozatót, amin a kitalált lapok (HírVilla, Villantó horgászmagazin, Kés, villa, olló magazin) tudósítóiként kérdezhettek a lakók, a két kampányvezető (Dennis és Dani) szájboxmeccsen csaptak össze, majd beküldték VV Attilát, mint valami intelligens levegő-föld rakétát, aki szétbombázza a benti viszonyokat. Végül csak tanácsokat osztogatott.

párbaj

Árulkodó volt Zsuzsa távozása, ketten köszöntek el tőle, a többiek egy odavetett csáót nyomtak csak, míg a kevéssé gyűlölt Vikcsut konstans disznóvisítással búcsúztatták. Vikcsu végig magabiztosan tolta a párbajt, majd akkorát koppant, mint madár az üvegablakon: Zsuzsát az appot használó nézők 72,66 százaléka támogatta, mehetett vissza, hogy aztán a többiek jól hallhatóan kiboruljanak ezen.

VV Vikcsu, finito.
VV Vikcsu, finito.
Fotó: Velvet