Az Alkonyat utolsó részének egyik szereplőjét, Stephanie Moseley-t holtan találták saját lakásában – írja a Mirror. Moseley egy bokszolóval, Floyd Mayweatherrel beszélt FaceTime-on, amikor férje, a rapper Earl Hayes lelőtte. A szomszédok szerint sokat veszekedtek. 

Moseley éppen azzal a Floyd Mayweatherrel beszélt telefonon, aki nagy tételben rendeli a prostikat és célja, hogy Hollywoodban ő szórja el leghaszontalanabbul a pénzét. A videóbeszélgetés közben dörrentek el a lövések. A gyilkosság után Hayes végzett magával is.

Mayweather az egészet végighallgatta és valamennyit láthatott is a történtekből, így a rendőrség most szemtanúként hallgatja ki. 

A pár Los Angeles egyik legmenőbb környékén lakott, egy olyan lakóparkban, ahol többek között Russell Brandnek is volt lakása. A szomszédok szerint tíz lövés dördült el. 

Stephanie Moseley nem csak filmekben szerepelt, hanem táncosként is dolgozott. Többek között Britney Spears, Janet Jackson és Chris Brown háttértáncosa volt. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt vagy ittkaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.