Október elején született meg Mila Kunis és Ashton Kutcher gyereke, a színésznő azóta teljesen eltűnt, csak a gyerekére koncentrált, semmilyen nyilvános szereplést nem vállalt.

Kunis a napokban szerepelt először a szülése óta, méghozzá Craig Ferguson The Late Late Show című műsorában.

Az egészben nyilván az a lényeg, hogy Kunis alig két hónap alatt teljesen leadta a kilókat, amiket a terhesség alatt felszedett magára, ha egyáltalán felszedett bármit. Tényleg nagyon jól néz ki.

Egyébként jókat viccelődtek Fergusonnal, azt mondta neki, hogy a legjobb edzésmódszer a szoptatás, és még koplalnia sem kell. „Elég sokat eszem, ami elég energiát ad az egész naphoz, ami elég jó. Szeretek egészségesen étkezni” – mondta a műsorban.

Egyelőre nem érzi magát halálosan fáradtnak, mint a legtöbb kezdő szülő, amit leginkább annak tud be, hogy még tényleg csak két hónapja gyakorolja a dolgot.

Arról is beszélt, hogy mennyire szerencsésnek érzi magát azért, hogy otthon lehet a gyerekével. „Ki tudtam venni egy kis szabadságot, ami jó. Hazamentem! Én így megyek szabira. A húszas éveimben végig utaztam. Őrültségnek hangzik, de tényleg utazással töltöttem a húszas éveimet, nagyszerű tapasztalat volt. Megismered a világot, az életet, érdekes emberekkel találkozol, viszont nincs otthonod. Amikor úgy döntöttem, hogy kicsit visszavonulok, akkor csak azt akartam, hogy ugyanabban az ágyban ébredjek minden nap, legyen egy napi rutinom, egy házam. Nagyszerű volt. Szerintem ezt ma megtenni luxus. Hogy megtehetem, hogy otthon legyek a gyerekemmel, sok ember nem teheti ezt meg manapság” – mondta a 31 éves színésznő a műsorban.