A tévés és filmes pucérkodások összegyűjtésére szakosodott Mr Skin idén is elkészítette a saját évvégi listáját az év legjobb filmes és tévés meztelenkedéseiből.

Íme, a tíz legjobb meztelenkedés a Mr Skin szerint:

10. Cameron Diaz (Szexvideó)

A filmben Cameron Diaz nem mutatja meg magát teljesen meztelenül szemből, viszont ahhoz képest, hogy eddig mennyit vetkőzött, meglepően sokat mutat. Egy pillanatra mellszélt láthatunk az egyik jelenetben, valamint a fenekét egy kicsit jobban.

9. Shailene Woodle (White Bird In Blizzard)

Shailene Woodley egy mostanában nagyon népszerűs fiatal színésznő, 2014-ben olyan nagysikerű filmekben játszott, mint A beavatott, vagy a Csillagainkban a hiba. Ezért is volt némileg meglepő, hogy a harmadik idei filmjében, a White Bird In Blizzardban a 23 éves színésznő meztelen szexjelenetet vállalt.

8. Nathalie Emmanuel (Trónok harca)

A Trónok harca című sorozatban elég sok a meztelenség, ráadásul Nathalie Emmanuel egyáltalán nem főszereplőt alakít a sorozatban. Hogy ráfért a Mr Skin meztelenkedős listájára, valószínűleg annak köszönhető, hogy Emmanuel korábban a nálunk nem túl ismert/népszerű Hollyoaks című sorozatban játszott, és valószínűleg sokan szerették volna már végre meztelenül látni. Hát, az HBO sorozatában ez is megtörtént.

7. Keri Russell (The Americans)

Keri Russellt mostanában a népszerű, kémes sorozatban, a The Americansben láthatjuk, amiben nem riad vissza a szexjelenetektől. A sorozat eddigi évadaiban több ilyen jelenete is volt, igaz olyan nem, amiben különösebben megmutatta volna a testét.

6. Lizzy Caplan (Masters Of Sex)

A most 32 éves Lizzy Caplan a Bajos csajok című filmben tűnt fel, de az igazi áttörést a tavaly bemutatott Masters Of Sex című sorozat hozta el neki. A sorozat az 50-es, 60-as évekről szól, arról az időszakról, amikor elkezdték tudományosan vizsgálni az emberi szexualitást. Egy ilyen felütésből gyakorlatilag egyenesen következik, hogy bővelkedik a szexjelenetekben, Lizzy Caplan pedig mindent bevállal a sorozat kedvéért.

5. Olivia Wilde (Third Person)

Olivia Wilde-ra nem különösebben jellemző a meztelenkedés, annak ellenére, hogy volt már olyan szerepe, amiben például megmutatta a mellét. A színésznő egy nem túl sikeres romantikus drámában, a Third Personben mutatta meg magát, minden eddiginél jobban.

4. Stacy Martin (A nimfomániás - 1. rész)

Stacy Martin egy fiatal francia színésznő, akinek élete első filmje Lars Von Trier négy órás művészpornója volt, A nimfomániás. Martin korábban még csak rövidfilmekben sem játszott, így elmondható, hogy elég erős kezdéssel ugrott bele a filmszakmába. A filmben még úgy is nagyon sokat meztelenkedik, hogy az igazán kemény jelenetekben pornódublőrök láthatóak.

3. Eva Green (Sin City: Ölni tudnál érte, 300: A birodalom hajnala)

Eva Green tavaly két folytatásban is játszott, és szokásához híven mindkét filmben volt meztelen jelenete. A Mr Skin nem is tudott dönteni a két film között, ezért 3a, és 3b helyezéseket osztottak ki, hogy ne kelljen lemondani sem Eva Green fekete-fehér melleiről, sem a kemény 300-as szexjelenetéről.

2. Scarlett Johannsson (A felszín alatt)

Scarlett Johansson régi tartozását törlesztette Jonathan Glazer nyomasztó sci-fijében, amikor elvállalt néhány meztelen jelenetet a filmben. A színésznő minden korábbi filmjénél többet mutatott magából. A listán szereplő meztelenkeések közül annyiban lóg ki ez, hogy több olyan jelenet is van, amikor a színésznő úgy meztelen, hogy a meztelenség kifejezetten nem az erotikus töltet miatt van a filmben.

1. Alexandra Daddario (A törvény nevében)

A törvény nevében volt 2014 sztársorozata, az viszont egyelőre nem világos, hogy ebben mennyi szerepük volt a 28 éves színésznő melleinek. Mindenesetre a Mr Skin annyira nagyra értékelte őket, hogy ezt a szexjelenetet választották meg 2014 legjobb meztelenkedésének. A színésznő eddig nem volt túl ismert, szerepelt ugyan egy rakás filmben és sorozatban, de A törvény nevében hozta meg neki a régen várt ismertséget.