1.  Finnegan, a köcsögmacska gazdája

Itt van ez a szerencsétlen lány, csak szeretné kicsit babusgatni a cicáját, Finnegant, neki azonban éppen halaszthatatlan ragadozhatnékja van.

2. Aki ezt a szép párt lefotózta

Ezt a képet nemcsak azért nem mutatjuk meg, mert szerzői jogsértést követnénk el, hanem mert elég gusztustalan. Készítője Detroitban lőtte, egy parkolóban, és az látható rajta, ahogy egy férfi a kocsinak dőlő partnerének altestét nyalogatja. A fotósnak ez valószínűleg kitörölhetetlen emléke marad, amiért nemcsak a mai napja, hanem a hátralévő élete is kicsit rosszabb lett.

3. Akinek van egy McDonald's a szomszédjában,

de sosem volt nyitva. És nem is lesz, mert csak azért építették, hogy ott forgassák a reklámokat. Lefotózta, feltette a Redditre, és bár vicces, de azért sajnáljuk.

4. Kim Kardashian,

akinek az esküvőjére nem ment el Beyoncé. Viszont Taylor Swift huszonötödik születésnapján ott volt. Ahogy a férje, Jay-Z is. És Justin Timberlake. És Lena Dunham, meg Karlie Kloss, és a Haim teljes tagsága.

So this is being 25..... #WHAT #bestbirthdayEVER

Ett foto publicerat av Taylor Swift (@taylorswift)

5. A nő, akit megtépett egy majom,

pedig csak szelfizni akart vele Ráadásul a barátja olyan kedves, hogy mindezt közzétette az interneteken.

6. Angelina Jolie,

akinek nem elég, hogy csúnyákat írtak róla, és egy nyamvadt Golden Globe-jelölést sem kapott az amúgy seggnyalásban profi, Hollywoodban dolgozó külföldi újságíróktól, még bárányhimlője is van.

7. Az a szerencsétlen,

aki a Craigslisten tette közzé, hogy rendelt egy vintage kitömött hiúzt (minek?), de menet közben eltört a lába. Ennek ellenére nem dobta ki (miért?), hanem megjavította, és most ilyen szép. Ja, kétszáz dollárért eladó (kinek?), ez csaknem ötvenezer forint.

Kommentálná? A Facebookon tegye!