Az egykori modell annak idején úgy érezte, hogy túl lapos, és önbecsülésén csak az segíthet, ha a lehető legnagyobb méretű implantátumokat rakatja be magának, bármi áron. Le is perkált érte 3700 fontot (kb. másfélmillió forintot), ám hamar rájött, hogy nem nagyon tud mit kezdeni óriási melleivel. A Mirror korábban azt írta, hogy Hannah Sadowska a műtét után inkább tervezett magának saját sportmelltartót, mert képtelen volt mozogni az új cicikkel. 

Nemrég azonban kriminalisztikát kezdett tanulni  a Glynd'r Egyetemen Wrexham-ben, és a szőkeségnek hamar leesett, hogy nem fogják túlzottan komolyan venni rendőrszerkóban ekkora dudákkal. 

„Ha megjelenek valahol, csak a mellemet nézik. Mintha a mellem lennék én. Ebből nem kérek többet, hiba volt a plasztikai műtét” – nyilatkozta a Mirrornak, miután kivetette a giga implantátumokat a testéből. 

Rendőregyenruhában akkora mellekkel nem vettek volna komolyan, szerintem inkább sztipríztáncosnak néztek volna. És különben is, hogy tudtam volna a földre teperni így egy bűnözőt?”– tette fel az igazán fontos kérdést. 

Sadowska kisasszony egyébként fontos következtetésre jutott, és jótanáccsal is szolgál azoknak a lányoknak, akik a mellműtéten gondolkoznak: 

„Inkább vegyetek az operáció árából luxuskocsit, költsetek fodrászra, ruhákra, kondibérletre, de ne csináltassatok ilyen hatalmas műmelleket”– tanácsolta nőtársainak.