új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kedves hallgatóink, üdvözlünk mindenkit az X-faktor fináléjában! Nagyon jó, lesz, tényleg. MIndent elkövetnek majd a stúdióban Istenes Bencéék, hogy önök a készülékek előtt jól szórakozzanak. Lesz móka, kacagás, könnyek és érzelmek. Tóth Gabi melleit is büszkén prezentálhatjuk, miközben zenei aláfestéssel Benji, Horányi Juli és Tóth Andi szolgálnak. És akkor a többi csodás mentorról ne is beszéljünk: a nagyszerű Little G Weevil, a mindig elegáns Alföldi Róbert és persze a bohókás kujon, Szikora Róbert! Induljon a show-ka!

  • Tényleg most tartották önöknél a karácsonyi céges bulit, ahol ráadásul a tévét se lehetett bekapcsolni? Hát akkor segítünk: Nagy Richárd kiesett, Horányi Juli térdepelve örült, Alföldi Róbert kibukott, Tóth Gabi mellet mutatott (meg VV Fanni-hajat) és mindenki szomorú számokat énekelt. 3 órán át. Na ugye, hogy jó volt az a céges buli?

  • Még szombaton, Nagy Richárd kiesése előtt kicsaptunk az éterbe egy összegző cikket, ahol sok kérdést kínáltunk fel szavazásra. Pl. azt, hogy milyen volt az idei X-faktor, ahol hatszor annyian voksoltak arra, hogy unalmas volt, semmint izgalmas. Már puhult a helyzet akkor, amikor azt kérdeztük, nézni fogja-e ön a következő évi szezont, itt már majdnem feleannyian voltak az igen válasz adói, mint a neméi.

    Óriási meglepetésünkre Ákost szavazták meg önök arra, hogy ki legyen az utolsó adás sztárvendége (jó, oké, más opciót nem adtunk). Ötször annyian voksoltak arra, hogy a 2015-ös X-faktorban csoda lesz, ha egy jó hangot találnak, mint arra, hogy csak aranytorkúak fognak majd szerepelni.

    Ön szerint volt egy deka értelme is a fenti szavazásoknak?

  • 14:14-kor képzeletben lezártuk azt a szavazást, miszerint ki nyeri az X-faktort idén. Tóth Andi fölénye akkora volt, hogyha ez sms-ekben is megnyilvánul, akkor le is fújhatnák előre az adást. Tóth-ra 1530-an szavaztak, az utána következő Horányi Julira csak 416-an, aztán jött az azóta kiesett Nagy Richárd 188-cal, a végén szegény Benji sompolygott 79-cel. Hát, ég és föld, szokták mondogatni.

    Ha már 1530, akkor nézzék meg a méltán híres indiai Kolangal sorozat 1530. részét:

  • Ha feltesszük, hogy a 2014-es X-Faktorban annyiszor n darab sms fog érkezni a három döntősre, ahányan a hivatalos Facebook-oldalaikat lájkolják, állíthatjuk, hogy a tehetségkutatót idén Tóth Andi nyerte meg. A 15 éves lány ugyanis 32 961 lájkkal tör a csúcsra, utána következik másodikként a 13 597 tetszikelést bezsebelő Benji, Horányi Juli pedig 8 967 kedveléssel foglalja el a harmadik jelet.

    Muszáj elmondanom, hogy az én ismerőseim közül Tóth Andit négyen, Benjit ketten, Horányit pedig csak egyen lájkolják, ezek a számok pedig pont a kettő hatványai. Őrületes, meddig eljutnak a matematikával ezek a gimnazista lányok manapság!

  • Tóth Andi 3-4 órát aludt csak, annyira izgul - derült ki az RTL Klub esti Híradójából, ahol persze hírértéke volt a saját gyártású cirkusznak. Benji próbál nem az ellenfelekre koncentrálni, mert ő magával vívja harcát, amit mi is aláírunk, fog ő még ma zokogni. Horányi Juli ma este élményt akar adni az embereknek, reméljük SEXY lesz!

  • Váratlan fordulat! A műsor az utolsó Istenes-poén után utoljára kezdődött el a 2014-es évben, ennek és a karácsony örömére behívták énekelni az előzőleg kiesett tíz döntőst, hogy énekeljenek a mai fináléban versenyző három döntőssel valószínűleg valamilyen saját, X-Faktor-brand zenét, mert mi a dalszövegre keresve sajnos nem találtuk meg a google-ben. Arról szólt, hogy karácsonykor a szeretet a fontos.

  • – ordította az összes vallás összes főistenének haragjával Istenes Bence, sajnos nem hoztunk decibel-mérőt, de biztos kiakadt volna.

  • Istenes Bence mókavidója is befutott. A mentorok panaszkodtak rá, hogy tűt tett a székbe és megette Alföldi Róbert almáit, Kolosy Péter programigazgató pedig csúnyán nézett rá. Aztán az adás elején, két üvöltés közt azt is elmondta, hogy közölte vele Kolosy, vegyen vissza az arcából. 

  • Közzétették arcképek nélkül, hogy állnak a versenyzők. Az egyikük toronymagasan vezet.

    1. 49,32%
    2. 26,47%
    3. 24,21%
  • A szerkesztőségi állatokat megjósoltattuk, szerintük ki nyer ma. Íme első próbálkozónk, Manka, a kutya. Kolléganőnk így írt a történetről:

    Az allandóan mozgó Manka szerint Tóth Andi a befutó, háromszor is megcsináltuk a jóslást, mind a háromszor először Tóth Andihoz ment enni.
  • Ezt a szót a fiatalok arra szokták használni, hogy "komolyan, tényleg, igazán". Egy ilyen trendi fiatal akkor használta, amikor a twitterre kiírta, hogy "kajak csináltat magának egy X-Faktor-tetkót", ha beolvassák az üzenetét. Istenes Bence pedig beolvasta, a kajakot kajáknak olvasta, mi meg jól kinevettük, pedig amúgy velünk is tutira megtörtént volna! Hahaha!

  • Videót forgattak Szabó Zsófival arról, hogy zajlik majd a finálé. Így:

  • A 15 éves csajnak nem volt elég, hogy a tegnapi adásban elérte, hogy a színpadról szégyenkezve kullogjon le a Hooligans frontembere, Csipa, ma egy Hooligans-számot előadva lealázott mindenkit, aki valaha is ezt a számot választotta a világ bármelyik karaoke-estéjén.

  • 1 millió konvertibilis, erős forintot zsebelhetett be az a névtelen szerencsés, aki tegnapi szavazatáért ilyen jól járt. Reméljük, nem a kiesett Nagy Richárdra szavazott, mert akkor keserédes a diadal :((((

  • A Csipa-alázó Tóth Andi után Benji jött, Alex Clare Too Close-át adta elő, és VÉÉÉÉGRE!!! Benji kifejezetten SEXY volt, nem izgulta agyon, nem akarta elsírni magát, nem akart kiszaladni a stúdióból a diósdi határig, hanem beleállt a cuccba. Szóval pozitívat csalódtunk, ollé. Meg a mentoroknak is tetszett!

  • Az egyetlen női zsűritag stylistjai tanulhattak hibáikból, amit szegény Tóth Gabi külsejének kellett elszenvednie például akkor, amikor piros ruhában volt mosómedve, vagy amikor VV Fannikának öltözött, de kétszer is.  Na nem mintha Tóth Gabi hiperextrovertált személyiségét bármilyen külső is megingathatná, de a haja mag igazán király, a sminkje szuper, a ruhája pedig aranyban csillog és fekete, itt meg pont Tóth Andira őrjöng:

  • A kisfilmjében azt mondta, szeretné, ha a finálé már végre az ő pillanata lenne, azután pedig bejött egy fehér ruhában és zöld műbőrkesztűben, majd eljelelt egy dalt,mi csináltunk róla egy képet, ahol úgy néz ki, mint Madonna:

     Tóth Gabi boldog volt és meghatott.

  • Hobbitfalva macskái is összegyűltek megjósolni, ki lesz a befutó ma este. Frodó és Samu cicaharcának döntetlen és értelmetlen szavazás lett a vége.

    Samu szerint Tóth Andi a befutó, Frodó megtagadta az együttműködést, így nincs eredmény.
  • A backstage-ből, pontosabban az After-X stúdiójából nyomnak ki egy folyamatos élőképet, itt lihegnek az énekesek is, nézegesse, katt ide!

  • Utánakoslattunk, mi megy az X-Faktor idősávjában. A Tv2-n a másik tehetségkutató, a Rising Star megy, Az M1-en a női kézilabda-vb döntőjét lehet nézni (mennyi döntő!). A Viasat 3 a csúcs, itt a Jurassic Park megy, a Dunán az Önök kérték, az M2-n a Gondos bocsok fut. 

  • Nagy karácsonyi kólareklámot csináltak Tóth Andi előadásából, akinek amúgy tök cuki az angol kiejtése. Megint sikerült a 15 éves kislányból SEXY csajt varázsolni, ami nem tudjuk, mennyire helyénvaló. Mindenesetre megint 20 évesnek sikerült stylistolni. Ezt az előadást inkább a show vitte el, nem annyira az ének. A mentorok róla is csak szuperlatívuszokkal beszéltek.

  • Mancika, a macsek is nekiugrott a kérdésnek.

    Eléggé hezitál, és végigjárja mindhárom versenyzőt, de végül Horányi mellé ült le. Szóval tök egyértelmű!!!
  • legalábbis a díszlet pontosan úgy nézett ki, mintha így történt volna, és elénekelte Mariah Carey kötelező karácsonyi dalát, az All I Want For Christmas Is You-t. Tóth Gabit elnézve ez már a harmadik agyvérzése lehet, amilyen extázisba van esve.

  • Horányi Juli Katona Klárit próbált énekelni, de majdnem bealudtunk rajta, legalábbis állati jósaink tuti bedurmoltak. Ha Horányi ma nyerni fog, nem a második dala alapján húzza be a diadalt, nagyon kiabált szegény. Little G-től megtudtuk a végén, Horányi nem jövő idő, nem nagy ígéret, hanem jelen idő.

  • – mondta Horányi Juli. Ki hallott már ilyet?!?!?!?!??!!

  • Úristen, hát lerobban a világhálós internet, micsoda képet lőttek a Faktor Instagramjára! A három döntős és a műsorvezér!

  • Sok van, mi csodálatos, De az embernél nincs semmi csodálatosabb.”

    – mondta Szophoklész, pedig akkor még nem is látta a 2014-es X-Faktor döntőseinek csodálatos szelfijeit az Instagramon

    Benji, aki üvöltve-integetve menekült a szelfizés fogalmától:

    Horányi Juli, aki majdnem megnyerte a szelfiversenyt 32 foggal:

    De a legigazibb mégis Tóth Andi volt, aki kifejezetten #nomakeup-ra és #wakeuplikethis-re vette a stílt.

  • Istenes Bence belengette, hogy hamarosan megállítják a szavazást, és a pillanatnyi állás alapján egyvalaki kiesik, szóval bronzmeccs.

  • Zeba macska is szavazott. Tóth Andi falatja kissé mondjuk messzebb volt, de végül Benji nyert a cicánál: