A villalakóknak karácsony alkalmából egy varietéműsort kellett összehozniuk, amivel nemcsak a nézőket szórakoztatták, hanem néhány szerencsétlen nyugdíjast is, akiket a műsor készítői valamiért betereltek karácsony este a villába. Szomorúan megalázó volt az egész helyzet, mert lehet, hogy még a Való Világ villa is jobb, mint egyedül, de amit a villalakók összehoztak az nem egy cuki karácsonyi meglepetés volt, hanem szomorúan személytelen vergődés.

Nézze meg a fenti videót, ez Edina szuperprodukciójának részlete, egészen pontosan annak egy része, amikor gyakorolt, de nyugodjanak meg, az előadás sem volt jobb. De oké, semmi baj, ha valakinek nincs hangja, a Való Világ nem az X-Faktor, de legalább akkor cuki lenne, de nem cuki.

Az éneklés előtt egy betlehemi játékot adtak elő a villalakók, mindenki felvett egy-egy klasszikus szerepet, voltak napkeleti bölcsek, szent család, állatok, szóval minden, ami kell. A játékosok viszont pont úgy adták elő az egész rímekbe szedett történetet, mint amikor valaki először találkozik előadandó szöveggel alsóban. A legszomorúbb az egészben, hogy meg sem próbáltak valami igazán ötleteset kitalálni, leragadtak ott, hogy reppeltek jelmezekben szerencsétlen beültetett nyugdíjasoknak.

Ezután jött az ajándékozás, a játékosok egymás között húztak. Ezeket adták egymásnak:

  • Dani - Ádám - Juventus FC kulcstartó
  • Fanni - Laci - gumiszalag edzéshez
  • Dóri - Fanni - korrektor "jobb mint egy szoli" - mondta rá Fanni
  • Laci - Maci - Való világos póló
  • Dennis - Dóri - fénykép
  • Edina - Dani - zokni
  • Maci - Zsuzsa - Szörnyella De Frászos bögre "Ez a karácsonyi ajándék sokkal inkább róla szólt" - mondta rá Zsuzsa
  • Ádám - Robin - hajzselé vagy mi
  • Zsuzsa - Edina - valami krém vagy akármi
  • Robin - Dennis - Dennis a komisz feliratú póló

Az ajándékozás után pedig jött az igazi karácsonyi hangulat: a bőgés.

Először Zsuzsát mutatták, aki már azon kiborult, hogy egyedül kell csomagolnia. Edina úgy próbálta vígasztalni, hogy még jobban megríkatta Zsuzsát.

Aztán jöttek az üzenetek, amiket a villalakók küldtek otthonra. Először Fannit mutatták, aki a kamerába bőgött egy sort.

Utána Dennis érzékenyült el a többieknél egy kicsit kevésbé az új pólójában. Danit nem viselte meg különösebben, hogy egyedül van karácsonykor.

Dóri a könnyeivel küszködött, ahogy az utána következő Maci is, aki alig tudott levegőt venni úgy, hogy ne könnyezzen egy kicsit.

Laci egy pohár piával a kezében üzent a családnak, egészen összeszedett volt.

Ádám kitért arra, hogy nincs elég pia ahhoz a villában, hogy nagyon kínosan tudjon viselkedni. Edina összeszedte magát, Robin pedig még karácsonykor sem tud mondani semmit bullshiten kívül.

A bömbölővonatot az zárta, aki nyitotta: Zsuzsa. Az ő karácsonyi üzenete az volt, hogy nagyjából egy percen keresztül sírt és szipogott.