A villalakók Robint küldték párbajozni a vasárnapi adás végén. A műsor nagyja arról szólt, hogy Edina arról próbálta meggyőzni a többieket, hogy őt küldjék ki párbajozni. Ez a taktikai trükk nem annyira jött össze, Edina mindössze egy szavazatot szerzett, míg Robin négy szavazattal ment párbajozni. Közben a nézői szavazás azt az eredményt hozta, hogy a nézők legszívesebben Macit látnák párbajozni.

Edina fondorlatoskodása mellett az adás leginkább arról szólt, hogy Edinának mennyire szánalmas az élete a villa falain belül. Ezt három rövid pontban szemléltetjük.

1. Edina rányit Fanniékra dugás közben

Fanni és Dennis megint egymáséi voltak a nyugiszobában, Edina pedig rájuk nyitott. "Azt hittem, csak beszélgettek" - mondta Edina. "Beszélgetünk, csak éppen rajta ülök" - válaszolta neki Fanni. Ezután Fanni és Dennis kért egy percet Edinától, hogy befejezzék, amit elkezdtek, Edina pedig megvárta őket a nyugiszoba előtt. Ez így leírva is tragikus, de nézze meg a videót, úgy még szomorúbb. 

2. Edina belebújik a makroportba

Edina, Zsuzsa és Fanni azt a büntetést kapták azért, mert nem hordják rendesen a mikroportjukat, hogy egy úgynevezett makroportot kell cipelniük magukkal, ami egy, a derekukra kötött nagy bazi ládát jelent. Edina a legjobb barátjával, Minnie egérrel, akinek korábban kiöntötte a lelkét, szomorúan bebújt a saját ládájába.

3. Laci jellemzi Edinát

Az egy dolog, hogy mennyire kell parasztnak lenni ahhoz, hogy valaki a következő mondatot valaki más szemébe mondja. Az viszont rettenetesen megalázó lehet, amikor ezt vágják az ember fejéhez. "Néha, amikor megszólalsz, a fülembe banánt nyomnék, annyira irritál a hangod" - mondta Laci Edinának.

Ami még történt:

  • Fanni csodaszépen pucsított a makroportjával vlcsnap-2014-12-28-20h22m05s137Fotó: RTL II
  • A játékosok tovább szenvedtek folyamatosan, mindent túlságosan kibeszélnek, amikor éppen nem esznek vagy alszanak, akkor arról szól az életük, hogy hangosan analizálják, hogy ki milyen ember.
  • Fanni meglátta, hogy néz ki a tévében. Teljesen elhűlt, azt mondta, elég "cifra", hogy mennyire csúnya a képernyőn.
  • Dennis nagyon szereti a pöcsét fogni, ahogy azt a kiválasztás alatt is bemutatta