Egy év alatt minden sztárral rengeteg dolog történik, de van néhány olyan celeb, aki számára 2014 kis túlzással sorsfordítónak is nevezhető, vagy jó, vagy rossz értelemben. Mint például

Jennifer Lawrence

A színésznő egy jó ideje felfele sikoltozik az örömtől a hullámvasúton, és ebben az évben minden kétséget kizárólag szupersztárrá avanzsált. Nem csak a magánélete pörgött, hiszen lenyúlta magának Chris Martint, de az Éhezők viadala eposz harmadik részével végleg bebetonozta magát az A-listás hollywoodi sztárok közé.

De persze 2014 a Fappening miatt is örökre emlékezetes marad a számára, de legalábbis kétszer is meggondolja, hogy készülnek-e róla valaha is meztelen fotók.

Ariana Grande

Bár a fiatal (és valódi koránál nagyságrendekkel fiatalabbnak látszó) énekesnő nem idén tűnt fel, mégis 2014 hozta meg számára az igazi celebséget. A hírekben tehetségéhez és munkásságához mérten jócskán túlértékelt hölgyről megtudtuk, hogy kicsi, elviselhetetlen és minden ok nélkül képes ijedten nézni. Kapott egy csomó díjat is, és annak ellenére szólt róla ez az év, hogy például Bette Midler szerint rémes hangja van, és egy ribanc.

Miley Cyrus

Ő tulajdonképpen csak azt hozta, amit már tavaly is, vetkőzött, villantott, botrányos koncerteket adott és minden eddiginél mélyebbre süllyedt az ízléstelenségben. Ám történt valami, ami mindenképpen megváltoztatja az életét: ha egyelőre csak érintőlegesen is, de bekerült a Kennedy-családba, amióta Patrick Schwarzeneggerben fedezte fel a lehetséges nagy őt.

George Clooney

Nos neki egyértelműen sorsfordító volt ez az év, hiszen egy több évtizedes fogadalmát szegte meg egy gyönyörű jogász kedvéért. Amikor a világ már végleg feladta, hogy Hollywood egyik legtipikusabb agglegénye (jó, ok, egyszer már volt nős, de ennyi év után ez nem számít) valaha is beadja a derekát, jött Amal Alamuddin, aki rekordgyorsasággal szédítette meg és vette rá a házasságra a színészt, amit azóta is ünnepelnek.

Angelina Jolie

Brad Pitt feleségének az utóbbi évek mindegyike jelentős volt, hol gyereket szült, hol örökbe fogadott, tavaly pedig leoperáltatta a melleit, de 2014 több szempontból is mérföldkő. Egyrészt férjhez ment (így tehát Brad Pitt is felkerült erre a listára) másrészt bejelentette, hogy felhagy a színészkedéssel, ezentúl maximum rendezőként veszi ki részét az iparból. Ez a bejelentés persze az egész világ számára nagy megkönnyebbülés dráma.

Kim Kardashian

A celebkirálynő is férjhez ment, és persze nem érte be kisebb eseménnyel, mint az évszázad esküvője. Közben pedig tökélyre vitte a szelfik művészetét, és persze több alkalommal is szétrepesztette az internetet, ebből ez volt a legdurvább. Szóval tulajdonképpen  ebben az évben már intézménnyé vált.

Renee Zellweger

Sajnos a színésznő számára 2014 az év, amikor kedves/sikeres/szexi színésznőből végleg a fotóit néző emberekből borzalmas sikolyokat kiváltó rémmé vált, amit még meg is próbált megmagyarázni, ezzel csak súlyosbítva a dolgot. De nem csak ő járt nagyon rosszul, hanem például

Shia LaBeouf

is. A Transformers főszereplője ebben az évben lett ígéretes színészből pink macskanadrágban parádézó, visszavonult sztár, aki egyre szőrösebb és egyre bolondabb lett 2014 folyamán. 

Az év egyik legnagyobb vesztese kétségtelenül viszont kétségtelenül

Stephen Collins

lett. Camden atya tökéletes életében októberben robbant a bomba, amikor válása kellős közepén felesége kiszivárogtatott egy hangfelvételt, amin bevallja, hogy kiskorú lányokat molesztált. Ennek köszönhetően karrierje gyakorlatilag pár óra alatt összeomlott, és bár a börtönt valószínűleg megússza, azóta csak még mélyebbre tapossa magát nevetséges magyarázkodásaival.

De nem csak ő járt így, egy legendás amerikai tévés komikus is nagyjából októberben került egy nemi erőszakjaiból egyre nagyobbá duzzadó botránylavinába. 

Billy Cosby

Pár hét leforgása alatt húsznál is több nő került elő, akik állítják, erőszakoskodott velük, és van köztük pár kiskorú is. Bár ezek az állítólagos esetek évtizedekkel ezelőtt történtek, és ügyvédje eleve nevetségesnek tartja a vádakat, az ő karrierje is pár nap alatt megsemmisült. De legalább mellette kiáll a családja.