Tinder

 2014 év elején még csak kevesen tudták, mi az a Tinder, az applikáció akkora sikert aratott év végére, hogy már le is futott. Év végére alig akadt ember a Földön, aki az appon keresztül ne próbált volna meg bárkit becserkészni. Itthon eléggé kifulladt az ismerkedős app, vagy mert mindenki megtalálta amit keresett, vagy mert túl sok olyan profil került fel a Tinderre, ami igazából vicces – a magyarfiukatinderen blogot mindenkinek ajánljuk szeretettel. 

a csókos videó

A csókos videóként emlegetett videó rendezőnője, Tatia Pilieva megkért húsz embert, hogy csókolózzanak egymással a kamerák előtt. A kiválasztott emberek életükben először találkoztak azzal, akivel csókolózniuk kellett, a rendezőnő azt mutatta meg, milyen az első csók. A csókolózó idegenekről kiderült, hogy színészek, akik először találkoztak egymással. A rendezőnő a csókos videó után elkészítette az Idegenek Először Vetkőztetik Egymást videóját is, de az már nem aratott akkora sikert.

kardashian segges fotója

Kim Kardashian segge és csúnyája berobbantotta az internetet, a reality hősnő egy reggel hatalmas pucér hátsójával sokkolta a világot. A következő nap pedig megmutatta a csúnyáját is.

a szürke ötven ányalata film készületei

A mamipornóként elhíresült A szürke ötven árnyalata könyvből készülő filmről újabb és újabb hírek jelentek meg. Például, hogy a főszereplő visszalép, vagy hogy mikor lesz a premier. Aztán megjelent a trailer, amit rengetegeten néztek meg: 40 millióan.