A Való világ 7 mai összefoglalójában nem csak azt tudhattuk meg, hogy a villalakók hogy töltötték a szilvesztert, de azt is, hogy a kiválasztott Robin úgy döntött, vasárnap Ádámot viszi párbajozni. És ellene talán esélye is lesz visszamenni, ugyanis Ádám eddig semmi értékelhetőt nem produkált a villában.

Még mielőtt elkezdődött volna a Való világ 7 szilveszteri bulikája, Edina egy kicsit megtapogatta Laci farkát a paplan alatt, miközben Ádám is ott aludt, illetve próbált aludni mellettük. 

Edina természetesen nagyon örült, hogy Laci egy kicsit megint engedte neki, hogy foglalkozzon vele, de aztán szomorúan bevallotta a riportszobában, hogy

úgy megmondanám egyszer, hogy mennyire szeretem, de nem merem, mert tudom, hogy viszonzatlan.

Laci egyébként később mindenki előtt elszólta magát, hogy MILF-Zsuzsa már kiverte neki. Edina reakciója erre csak ennyi volt:

Aztán elkezdődött a buli, és a villalakókhoz beküldték Lalit az Éjjel-nappal Budapestből. Aktmodell Dórinak sikerült annyira leinnia magát, hogy ölelgette Lalit, aki meg próbálta rávenni a lányt, hogy smároljanak. Kár, hogy Dóri nem sokkal előtte fogadta meg, hogy mostantól csak és kizárólag olyannak dugja le a nyelvét a torkán, akihez TÉNYLEG vonzódik is.

Ezek történtek még:

  • Annyira hideg van a villában, hogy Laci szerint még a vécé is be volt fagyva
  • MILF-Zsuzsa észrevette, hogy miután minden hozzá közel álló emberrel kicseszett, túlságosan is egyedül lett, és emiatt próbált kibékülni Edinával, miközben egy felmosóval törölgette a padlót.

Kommentálná? A Facebookon tegye!