2013-at jó ideig egy év sem fogja überelni az adott évben megszületett celebgyerekek terén: akkor jött világra Vilmosék fia, György herceg, illetve a West-Kardashian frigy gyümölcse, North West (azaz Észak-Nyugat). Persze azért idén is potyogtak az ismert emberek csecsemői, ezeket szedtük össze boldogan és cuki fotókkal. 

A nagyágyúk

Megan Foxot szokás Hollywood egyik legjobb nőjének tartani, de most, hogy már a második gyereke született meg, Hollywood legjobb MILF-je is ő lett. Gwen Stefani és Gavin Rossdale házassága az egyik legszebb amerikai mese habbal, 11 éve vannak együtt, és Stefani ezt megkoronázandó a harmadik gyereket szülte férjének.

Bruce  Willis gyerekeinek a számát már alig tudjuk nyilvántartani, de ha jól számoljuk, az ötödik gyereke született meg május elején. Az anya Emma Heming-Willis, aki a második gyereket szülte Willisnek.

Christian Bale az a férfiak között, ami Fox a nők között, így sokakat érdekelt, mikor lesz apa. Az egész ügyet batmanes titoktartással kezelték, kezdetben se a szülés helyét, se az időpontját, se a gyerek nemét nem lehetett tudni. Aztán csak kiderült, hogy Sandra Blazic egy fiút szült, hogy 2005-ös lányuknak legyen egy öcsikéje.

Április 23-án Olivia Wilde szült egészséges babát Jason Sudeikisnek, és az idei év egyik utolsó nagy durranásaként Mila Kunis és Ashton Kutcher is örvendhettek egy lánynak október elején (sőt, már a következőt tervezik). Őket Robbie Williams követte, az énekes végigvideózta a szülést, volt nagy boldogság. Novemberben Robert Downey Jr.-nak 21 év után összejött a harmadik gyerek, a boldog anya ezúttal Susan Downey lett.

Hazai babadömping

Furcsa szülések

Akadtak idén olyan szülések is, amik nem kapcsolódtak celebekhez, mégis felkapta az ember a fejét a hírükre. Ilyen volt egy Olaszországban tevékenykedő salvadori apáca esete, akit úgy tűnik, megszállt a szentlélek, mindenesetre nem értette, hogyan, de gyereket szült. A méret a lényeg, ennek szellemében Németországban idén egy hat kilós csecsemő is világra jött, ráadásul természetes úton. Egy fehér nő pedig fekete gyereket szült – a spermabank hathatós közreműködésével. Egy fontos tény is kiderült (ami majd jövőre igazolódhat be), hogy kilenc hónappal egy nagy focitorna után az átlagnál több gyerek születik. Magyarországon orvosi csodaként egy agyhalott nő gyermekét segítették világra.

A magyar babagyárat Laky Zsuzsa indította február elején, ő már a második gyerekét szülte, aki az egzotikus Dietz-Laky Lujza néven éli majd le életét. Július 28-án Tenki Réka szült gyereket férjének, Csányi Sándornak, mármint nem a bankárnak, hanem a másik színésznek. Az Angyalműhely mestere, Ördög Nóra augusztusi villámfényben szülte meg gyermekét, a másodikat, természetesen akkora titokban, hogy még a Bors is épphogy kinyomozta. Molnár Ferenc Caramelné Szilvi császármetszéssel kellett, hogy szüljön augusztus végén, de Szofit végül világra hozta.

Október első napjaiban olyan szintű babadömping volt, hogy az hihetetlen. Mádai Vivien nyitotta a sórt, megszülte a kis Zénót, majd jött Fésűs Nelly, aki 42 évesen szült veszélyeztetett terhesen, de végül nem lett baj belőle. A Fésűs-lány után felkészülhetett Béres Alexandra, aki 9-én délelőtt gyors ütemben szülte meg második lányát. Másnap Hujber Ferenc örülhetett második gyermekének.

Szültek még

Persze további celebritások is alapítottak idén családot, vagy bővítették a létszámot. Peter Andre 17 évvel fiatalabb orvostanhallgató csaja január 7-én a somerseti kórházban egészséges lányt szült.  Whoopi Goldberg ugyan nem szült 58 évesen, de dédnagymama lett. Igen, dédnagymama, ugyanis 17 évesen szülte meg a lányát, aki ugyanennyi idősen szült neki unokát. Szóval még üknagymama is lehet, ha folytatja a család a sormintát.

Kerry Washington május elején lányt adott a világnak, érdekesség, hogy a lányka apja, Nnamdi Asomugha csak egy héttel később szignózta a születési anyakönyvi kivonatot. Kendra Wilkinson egykori playmate idei éve elég hullámzó lett: május 16-án kislányt szült, két hónapra rá pedig kiderült, férje, Hank Baskett megcsalta egy transznemű személlyel. Alyssa Milanóról nincsenek ilyen rossz hírek, neki a második gyereke született meg Dave Bugliaritól. Doutzen Kroes modell is megszülte a maga babáját még a nyáron. Bill Clinton lánya, Chelsea Marc Mezvinskynek szült csecsemőt, örült is neki az egész család, izzott a Twitter.

Felkészülnek

Születős alrovatunk persze 2015-ben sem szakad meg, már akad néhány várandós celebnő vagy ismertember neje/barátnője, aki babát vár. A jövő év legnagyobb durranása egyértelműen a második számú trónörökös születése lesz áprilisban, ugyanis Katalin hercegné ismét várandós. Blake Lively és Ryan Reynolds gyereke várhatóan szintén a jövő év elején jöhet világra, bár nem nagyon kürtölték szét a sajtót a szülés időpontjával. Jude Law már a harmadik nő segítségével örökítheti tovább a génjeit, egy hat hetes liezon eredményeként teherbe ejtette Catherine Harding énekesnőt. Második gyerekét várja a 40 éves Neve Campbell, hazánk műsorvezető csillaga, Gombos Edina és Alicia Keys gyerekére se kell már sokat várni. Már lezártuk volna a listát, amikor újabb bomba robbant: Jessica Biel és Justin Timberlake jelentették be, hogy úton a baba.