A hazai híres emberek többsége a Facebookon minden nap posztol valamit, így követni lehet a mindennapjukat, és persze a marketing célból közzétett holmikat is látni. Összeszedtük azokat, akik a legaktívabbak a Facebookon, szavazzon, melyikük oldala szolgáltatja a legszórakoztatóbb tartalmat!

Baukó VV Éva szája a Facebookon is nagy

Az egykori valóvilágos a Facebookon sem fél kimondani a véleményét, 2014-ben több hazai hírességnek is beszólt: például Bódi Sylviről fejtette ki véleményét.  A reality királynő rengeteg szelfit megosztott magáról, főleg a dekoltázsát emeli ki, amire láthatóan büszke. Mellesleg az év legjobb fotóját is ő posztolta a Facebookra, annyira tökéletes, hogy pólóra kellene nyomtatni. 

Dopeman le se szakad a Facebookról

Dopeman a Facebookot a politikai vélemény nyilvánítás mellett a hazai rapperek kiakasztására is használja, sőt, még azt is megtudhatja a világ, hogy odavan Nicki Minajért. Külsőre akár a felesége is lehetne, írja. Megtörténik, hogy 24 óra alatt legalább 4-5 posztot tesz ki a Facebookra, egyébként közel száz ezer követője van. Szavazzon egytől tízes skálán, mennyire értékeli Dopeman Facebookos posztjait.

Horváth Éva rendszeresen jóéjt kíván

Horváth Éva bikiniben, Horváth Éva edzés közben, Horváth Éva arckezelésen, Horváth Éva új pulcsiban, Horváth Éva jó éjt kíván – és nemcsak ennyi minden van a Facebook oldalán, mert még az elárvult macskák mellett is kampányol. A műsorvezetőnő cikkeket is megoszt, azt is megbeszéli a követőivel, milyen tévéműsort néz, és megszavaztatja az ékszereket, ruhákat is. 

Monique Covet az éjszakában él

A pornós Monique Covet Olaszországban él, a Facebookon nap mint nap csodálatos képeket oszt meg magáról és a fotosopról. Úgy lavírozik a Facebook szabályzatának könyörtelen pontjaival, hogy csak tanulni lehet tőle.

Szabó Zsófi szinte naplót vezet a Facebookon

Szabó Zsófi követői naponta értesülnek arról, milyen a hangulata a színésznőnek, hogy mennyire viselte meg édesapja halála, a szakítása,  a munkahelyváltása. Arról is első kézből értesülhettek, hogy Szabó Zsófi megvált szőke hosszú hajától. Rengeteg szelfit is készít magáról, és a Facebook fotóit végignézve látható, mennyit változott január óta.