Nyilván mindenki emlékszik még Adam Sandler fingós poénjaira vagy Richard Gere-re a Micsoda nőben, de azért már rég nem olyan felkapott színészek, mint régen. A kilencvenes és kétezres években voltak a csúcson, azóta viszont már csak a délutáni ismétlések emlékeztetnek minket, hogy valaha Meg Ryan volt a romantikus vígjátékok császára. Önnek hiányzik valamelyikük? Görgessen, mérlegeljen és szavazzon!

Adam Sandler

A 48 éves színész a 2000-es éveket árasztotta el bugyuta vígjátékaival. Ellőtte az összes nyomi poént, azóta alig hallani róla, bár ez nem biztos, hogy akkora baj. Vagy?

Richard Gere

Richard Gere egyszerűen beírta magát a filmtörténelembe, amikor meghódította a Los Angeles-i kurvát játszó Julia Robertset. Mindenkinek úgy égett bele a retinájába, hogy Gere a macsó, aki őszes hajjal született. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a színész nem volt mindig hajléktalan, a 80-as években egy az egyben úgy nézett ki, mint James Dean. Amióta viszont kiöregedett a romantikus filmekből, Gere már nem nagyon mozgatja meg senki fantáziáját. 

Demi Moore

Demi Moore-ról mindenkinek négy dolog jut eszébe: a sztriptízes filmje, a G. I. Jane, a Ghost, és Ashton Kutcher. Ebből mindegyik a múlté, úgyhogy a színésznő maximum azzal tudja felhívni magára a figyelmet, hogy 51 éves kora ellenére egyre jobban néz ki. Vagy ön még hetente visszanézi a kopasz Moore-t?

Eddie Murphy

Eddie Murphy a Norbittal érte el a mélypontot. Többet kár is mondani. Murphy nem az intelligens viccek mestere, de ettől lehet, hogy önnek még hiányzik. 

Meg Ryan

Meg Ryan csak a plasztikával tud kitűnni az utóbbi időben. Szerencsére már kezd ürülni a szervezetéből a botox és egyre jobban néz ki, viszont rég nem ő a cuki, de dögös lány a 90-es évekből, akibe az összes férfi beleszeret.  

Renée Zellweger

Renée Zellweger jobban tette volna, ha örökre Bridget Jones marad és a hanyagolja a plasztikát egy időre. A kutyát nem érdekli, hogy játszik-e valamiben (az Imdb szerint egyébként öt év után igen), csak az, hogy képtelenség ráismerni Zellwegerre, arca teljesen megszűnt létezni.  

Önnek ki hiányzik a legjobban?