Bár tavaly sem voltunk elkényeztetve igazán izgalmas eseményekkel, azért 2014 is tartalmazott pár olyan történést, amire érdemes visszaemlékezni. Celebek, részeg fiatalok, baszni szerető Kelemen Anna: ők vitték el a hátukon az évet.

Story-gála

2014 februárjában még nem tudhattuk, hogy ez lesz az utolsó olyan Story-gála, amikor még Ómolnár Miklós az újság főszerkesztője. Azóta már tudjuk, úgyhogy mindden sokkal meghatóbbnak tűnik: a baboskendőben és öltönyben érkező Nagy Feró, a döbbenetes ruhában parádézó Kiszel Tünde, a minket bokszmeccsre hívó LL Junior, és a felejthetetlenül táncoló Schobert Norbiék. Átadtak díjakat is, de arra tényleg senki nem emlékszik már.

Glamour-gála

Bár a szokásosnál szellősebb volt a gála, azért két dologért mindenképp érdemes róla megemlékezni: egyrészt megint megtudtunk egy csomó fontos dolgot Palvin Barbaráról, másrészt egy rakás celeb elmondta végre kendőzetlenül a véleményét Berki Krisztián lavinát okozó herevasalásáról. Ez utóbbit alább tekintheti meg.

VIVA Comet

A Cometek minden évben az a szépsége, hogy a magyar celebek kicsit tényleg érdekesnek érezhetik magukat: ha fura ruhát vesznek fel, akkor annak hírértéke van, ha kicsit berúgnak és vicces dolgokat mondanak, akkor szórakoztatóbbak, mint máskor egész évben. Sikerült ráadásul Palvin Barbarát ikonikus pózokba állítanunk, láthattuk az azóta már megjavított Szabó Zsófi–Sarka Kata kapcsolat egyik fontos állomását, ráadásul Berki Krisztián is elmondta, mi épp a férfidivat. Mondjuk ettől még mindig nem olyan őrült nagy buli magyar szinten híresnek lenni.

A hódítás éjszakája Siófokon

Szinte véletlenül keveredtünk bele a Balatonon egy akkora prosztóparádéba, amire egyszerűen lehetetlen felkészülni. A Siófokra gyűlt mulatni vágyó fiatalok egészen hajnalig annyira jól tolták a párkeresést, hogy mi arról nem is mondanánk többet annál, mint amit ez a videó mond.

Kelemen Anna könyvbemutatója

A magyar sajtótájékoztatók általában arról szólnak, hogy valaki egy unalmas monológban felfezet egy másik embert, aki unalmasan beszél valamiről, hogy utána beálljanak pár képre, és már vége is a bulinak. Ezzel szemben a provokálni amúgy is szerető Kelemen Anna meghívta Havas Henriket beszélgetni. A beszélgetés közben már csoda, hogy nem estek egymásnak, miután Havas kvázi lekurvázta Kelemen Annát, aki szerint az nem feltétlenül prostitúció, hogy pénzt fogad el szexért. Ráadásul az egészet azzal indította hősnőnk, hogy szeret idegenekkel baszni, úgyhogy igazán felemelő érzés volt megtudni, ahogy kifejti ezt.

MTV EMA

Az idén Glasgow-ba rakott díjátadón egyrészt tudtunk beszélni pár mondatot Ozzy Osbourne-nal (tényleg csak pár mondatot, de hát Ozzyról van szó!), de ami sokkal fontosabb, hogy megint közelről láthattuk, hogy néz ki egy tényleg nagyszabású műsor. Olyan, amiben még Bono is csak mellékszerepet kap Nicki Minaj többféleképpen megmutatott mellei mellett, óriási a színpad, és a nézők nem azért sikítanak, mert ez is benne van a statiszták feladatai között.