18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

untitled

Az Éden Hotel egyik szereplőjéről máris kiderült, hogy egy kőkemény pornós

vlc
2015.01.07. 21:38

Még el sem indult a TV2 új műsora, az Éden Hotel, sőt még a versenyzők személye sem ismert, de máris sejteni lehet, hogy egy igazi, vérbeli pornós lesz az egyik szereplő. Gere Barbaráról, művésznevén Daniella Rose-ról van szó, aki már feltűnt a celebvilágban. Baukó Éva lakótársa volt, akivel jól összeveszett, egyébként meg szabadidejében nagyikkal és nagypapákkal szexel.

Ha viszont jobban megismerné Gere Barbarát, és szeretné megtudni, hogy az anyja hogyan tudta meg, hogy Gere pornózik, nézze végig az alábbi interjút! 

Berki Krisztián műsorvezetésével hamarosan indul az Éden Hotel, ahol minden bizonnyal Daniella Rose is feltűnik. A TV2 egyelőre nem erősítette meg, hogy Gere Barbara benne lesz a műsorban, de ne lepődjünk meg, ha a pornóst meglátjuk az Éden Hotelben. Ahogy a videóban is elmondta, ő csak érzelmekkel dug, szóval már kezdhet drukkolni, hogy a lány szerelembe essen Costa Ricán.