Ahogy kedden megírtuk, Cameron Diaz hétfőn férjhez ment. Méghozzá a nála hét évvel fiatalabb Benji Maddenhez. A hétfői esküvő részleteiről a Dail Mail közölt részleteket. Többek között a köszöntők és a számlista is a tudomásukra jutott és az, hogy pontosan 127 vendég vett részt az eseményen. 

Cameron Diaz a bennfentesek szerint káromkodva vonult az oltárhoz, aztán könnyek között mondott rövid tósztot, amiben kihangsúlyozta, hogy eddig nem akart megállapodni, most viszont megtalálta 

a legjobb férfit a világon, aki csak az övé.

A Good Charlotte gitárosa ehhez még annyit fűzött, hogy két dolgot nem engedett ki a kezei közül az esküvő szervezésénél. A zenéért és a tortáért kizárólag ő volt a felelős. 

Ezek szerint nagyon széleskörű a zenei ízlése, mivel a beszámolók alapján 2Pac, Rihanna, Bruno Mars, Jessie J, Warren G, Pharrell Williams és Snoop Dogg is szólt.

Ja, de, hogy DJ-n kívül fellépők is voltak? Hát, persze. Lionel Richie ült a zongorához és előadta az Easyt. Nézze meg az alábbi videót és akkor kicsit olyan lesz, mintha ön is részt vett volna a lagzin. De tényleg csak egy kicsit. 

Lionel Richie egyébként nem véletlenül volt ott. Fogadott lánya, Nicole Richie ugyanis a férj ikertestvérének, Joel Maddennek a felesége és a közös fiúk vitte a gyűrűket az oltárhoz, amit jól elejtett, ezen pedig a násznép jót kacagott. Ezen felül még a Ryan Adams is fellépett valahol ebben a házban. 

A zenéről ennyit, most jöjjenek a koszorús lányok és a vendégek listája. A egyik koszorúslány Drew Barrymore volt. Rajta kívül Diazék meghívták Chris Martin exnejét Gwyneth Paltrow-t, Wiz Khalifát, Reese Witherspoont, Christina Applegate-t és Cameron Diaz egyik exének, Jared Letonak anyját.

Az erős felhozatal ellenére hajnali egyre már csak úgy harmincan buliztak és még erre a maroknyi emberre is kihívták a rendőrséget a szomszédok.