A Fábry szeretőjeként elhíresült polihisztor írónő és exrádiós Hada Renáta a Facebookon jelentette be, hogy terhes, és már a hatodik hónapban jár:


Úton van első gyermekünk, akire mindennél jobban vártunk es vágytunk, Édesfiunk: Pisti.

Hada Renáta, aki a Szigetet is megjárta velünk, a Velvetnek elmondta, hogy már időpontjuk volt lombikos megbeszélésre, mikor csinált otthon egy terhességi tesztet, ami pozitív lett.

11 hetesen a méhlepénybiopszia kislányt mutatott, amit szerettem volna... Nos 19 hetesen már fiú lett. Ennek az az oka, hogy kettős terhességnek indult, és a hercegnő alul maradt, illetve bennem. Bőgtem, nem tagadom. Aztán átállt az agyam, hogy akkor lesz egy göndörhaju Pistink. A férjem írt az Állampolgársági hivatalnak a névbejegyzés végett, mert ha Katalinok Katakent, Annák Pannaként, Máriák pedig Miciként lehetnek anyakönyveztetve, akkor lehessen Pisti a mi gyerekünk. Most várjuk a választ. A hatodik hónap végén vagyok, nem kívánok semmit, tüneteim sincsenek, csupán a pisilés, az oriásmell és a juj de fáj a szex... Szóval jól vagyunk, Pisti ficánkol éjjel-nappal.