Tudja, ki az a Sophia Grace Brownlee? Nem baj, ha nem, most úgyis megtudhat róla egy csomó mindent. Ő egy 12 éves , Angliában született lány, akinek már most olyan erős számai vannak, hogy muszáj a legújabbat is megmutatni. Mielőtt összefoglalnám, hogy mit kell tudni Brownlee-ről, mindenképpen nézze meg a legújabb csodát. És válasszon kedvenc szettet a klipből. 

Na, most, hogy látta a Best Friends (Legjobb barátok) című számot, ami valószínűleg örökre beleégett a retinájába és a dallamot sem tudja majd kiűzni a fejéből, itt az ideje, hogy megismerje a 2003-ban született Sophia Grace Brownlee-t.

Brownlee még 2011-ben robbant be, amikor több mint 80 millióan nézték végig, ahogy Ellen DeGeneres műsorában találkozott Nicki Minajzsal és énekeltek egyet közösen. Azóta Brownlee nem állt meg a cuki videóknál, hanem egészen elképesztő dolgokat tesz le asztalra. 

Tavaly például egy mini, rózsaszín kocsival krúzolt a telepen, miközben azt ismételgette, hogy a lányok csak szórakozni szeretnének. És tényleg. 

Ezek után nyilván ön is várja a következő klipet. Mondjuk Brownlee már jó magasra tette saját lécét. Ő már gyakorlatilag mindent elért az életben. Még Justin Bieber is adott neki egy puszit. Zárójeles megjegyzés, hogy alig 9 év van kettejük között.

A kép jobb oldalán egyébként Sophia Grace Brownlee unokatestvére, Rosie McClelland látható, akivel Ellen DeGeneres műsorában közösen szerepeltek. A páros már két könyvön van túl, amiből az egyik The New York Times magazin bestseller listájának második helyére került. Ha hihetünk a Wikipédiának – márpedig miért ne tennénk –, mindegyik művet a két lány írta. Ők: