gigabréking!!!

Lehet, hogy a holnapi összefoglaló mai előzetese egy hatalmas kamu és megtévesztés, de lehet, hogy Maci helyett egy új lakó költözik be a villába.

Maci távozása hidegzuhanyként érte az egész emberiséget, ám legfőképpen a villalakókat, mindenki égővörös arccal, némán zokogva roskadt le az ágyára. „Még a horkolása se idegesítene, ha visszajönne” – vallotta be Dóri őszintén. Macinak végrendeletében mindenkihez volt egy szép szava, Edinát az elhidegüléstől félti, Dórit meg arra intette, a jövőben vitázzon kicsit másképp. Dennis elpityeredett.

Az egyetlen villalakó, aki a szomorúság mellett még iszonyat ideges is lett a hír hallatán, Zsuzsa volt, mert neki szerdán választania kell, kit visz ki párbajozni, és a 191 kilós karakterrel egy legyőzhető ellenfelet vesztett. Zsuzsa ezzel elég nagy szarba került, mert akiket utál, azok vagy sokkal erősebbek nála, vagy védettséget élveznek, Dóri pedig, aki az egyetlen villalakó, aki ellen talán lenne esélye, egyben az az egyetlen villalakó is, akivel jóban van.

A hierarchiaviszonyok tisztába tétele végett a villalakóknak szavazniuk kellett, szerintük kit fog kivinni Zsuzsa, ahol nagyjából mindenki Edinára tette a szavazatát (még Edina is!). A szavazás végére az Edina-Laci-Zsuzsa hármas között kibontakozott egy kiabálós veszekedés arról, Zsuzsa miért mászik rá Lacira folyamatosan, végül Edina szájából hangzott el a legsúlyosabb sértés:

Több héten keresztül degradáltad a Lacit!

Ezen kívül annyi történt még, hogy Laci féltékenységi rohamot kapott attól, hogy Edina és Robin beszélgettek a reggelinél, így:

Ezt látva azért ön is bepöccenne, nem?!