Kulcsár Edina szépségverseny-történelmet írt december közepén azzal, hogy második lett a Miss World szépségversenyen, egyben ő lett Európa szépe is. A legrégebbi gigaversenyen magyarok még csak ezt megközelítő helyezést sem értek el, érhető tehát, hogy minden Kulcsár Edinával volt tele.

A nagy diadal óta eltelt hetekben azt is megmutatta, hogy tökéletesen képben van arról, hogy hogyan tudja magát a felszínen tartani, hogyan tudja a legtöbbet kihozni ebből a második helyből.

A Facebookját figyelve egyértelmű, hogy pont úgy reklámozza magát, mint ahogy azt a legnagyobb sztároktól szoktuk meg. Összeszedtünk nyolc indokot, hogy Kulcsár Edina miért nyugati értelemben vett híresség.

Mert odafigyel a környezetére

Amikor múlt héten durván lefagyott járdákra ébredt az ország nagy része, akkor Kulcsá Edina sem volt rest, mindenkit arra szólított fel, hogy legyenek nagyon óvatosak, ha elmennek otthonról.

Mert odafigyel a világ dolgaira

A múlt heti, a Charlie Hebdo című lap ellen elkövetett merényletre is felhívta a figyelmet a maga módján. Nagyon okosan nem foglalt állást a történtek politikailag érzékeny részében, csak a reményét fejezte ki, hogy nem folytatódik tovább az öldöklés.

Mert fontosak neki az élet apró örömei

Például az, hogy kisütött a nap január elején.

Mert cukiskodik a pasijával

Azt most hagyjuk, hogy az a nyelvnyújtás mennyire szerencsés vagy sem, az mindenesetre példás, hogy nem próbálja meg magát szinglinek beállítani sok hírességhez hasonlóan, hanem boldoban pózol a párjával.

Mert jótékonykodik

A Heim Pál Gyermekkórházat támogatja azzal, hogy elárverez egy vázát. A licit még tart, már egymillió forint fölött jár.

Mert nem fél a gyenge szóviccektől

Ettől talán még emberközelibb.

Mert smink nélkül is posztolja magát

Ma már egy rendes híresség időről időre megmutatja a világnak, hogy smink nélkül mennyire átlagosan néz ki ő is.

Mert ez volt az egyik első videója