Az utóbbi években szokás szerint egy csomó jó nő került a Barátok Köztbe. A 17. évadát taposó napi sorozatban igazából már alig vannak olyanok, akik az első epizódban is szerepeltek, de szerencsére a legendás minőségen egyáltalán nem tudott rontani a cserélődés. Most bemutatjuk azt az öt nőt, akik az elmúlt időszakban tűntek fel a sorozatban, ön pedig elmodnhatja, ki volt a legjobb választás.

Nagy Alexandra

Nagy Alexandra épp a legjobbkor került be a sorozatba, ugyanis a Barátok Köztnek nagyon sokáig nem sikerült igazán stabil szereplőt hoznia a huszonéves jónő szerepére. Fekete Aliz ráadásul valószínűleg az egész sorozat történetének legkönnyűvérűbb figurája, úgyhogy ez is erősítheti a nézők vonzalmát.

Pataki Szilvia

Ha valakinek nem Nagy Alexandra kissé csapongó stílusa jön be, akkor remek választás lehet neki a Párkány Enikőt alakító Patai Szilvia, aki a lehető legvisszafogottabb irányt hozza, állandó kedves mosollyal.

Gubík Ági

Berényi Ágnest általában az igazi high class nőnek akarják bemutatni a sorozatban, de még így sem sikerült elrejteni a tényt, hogy Gubík Áginak milyen jó alakja és milyen szép arca van.

Huszárik Kata

Kertész Mónikát a sorozat hőskorszakában Farkasházi Réka játszotta, de ha már úgyis évekig nem tűnt fel a Barátok Köztben, új arcot is kapott. Huszárik Kata a sztori szerint pár hét után újra távozott mindenki Mátyás király teréről, de valószínűleg vissza fog még térni.

Csomor Ági

Bár Bartha Zsolt kőkemény gengszter nője most úgy tűnik, elhagyta a sztorit, azért mindenképp érdemes megemlékezni Oravecz Ági évvégi produkciójáról.

Ki a legjobb nő?