Na jó, el kell mondanunk, hogy a szóban forgó aktus nem a játékosok, hanem a villa legújabb lakója, és annak lila takarója között történt, így:

Fanni amúgy teljesen odavan ezért a kismalacért, nagyon sokat beszélget vele, megköszöni neki, hogy megsimogathatja, és megkérdezi, ízlik-e neki az étel. Az étel, ami egyébként vízbe áztatott kenyérből és sertésmájkrémből áll – igen, ez egy olyan sertés, ami sertést eszik. Fannit ez a tény nagyon megmosolyogtatja, kitörő örömmel mondta:

Szereti a társait, a haverjait eszi!

A cuki malacpillanatok után izgi esemény történt, érkezett egy szexuálpszichológus a villába, aki nem, nem Hevesi Kriszta volt.

Edina teljesen felvillanyozódott a pszichológus érkezésétől, nagyon örült, hogy végre elmondhatta valakinek, mennyire kikészíti, hogy már egy éve nem volt szexuális kapcsolata. Robin elmondta, hogy szerinte egy ejakuláció során fél liter ondó távozik egy férfi szervezetéből, Fanniról pedig megtudtuk, hogy saját magára izgul fel a legjobban.

A kínos kérdezősködés után a szexuálpszichológus arra kérte a villalakókat, fiú-lány párosításban mutassanak olyan pózokat, amiket ismernek. Eredetileg Edinának és Robinnak kellett volna ezt megtennie, de az amúgy kukkolós lány annyira zavarba jött, hogy végül Zsuzsa helyettesítette:

A pszichológus távozása után mindenkiben másképp ülepedtek le a történtek, Dennisnek például alapjában rendült meg egész világnézete, azt mondta:

Ez a szexuális felvilágosítás, ez megerősített engem abban, hogy gumit kell húznom a farkamra minden körülmények között.

A párbajjal kapcsolatban is megtudhattunk fontos dolgokat, például azt az érdekességet, hogy a Lacinak és Zsunak szurkoló csapatok nagyon utálják egymást. Hatalmas veszekedés lett a vége annak, amikor a csapatok elmondták véleményüket az egyes párbakozókról, Dóri és Fanni összeszólalkoztak, Fanni pedig közölte Dórival, hogy nem ő irányítja az _életközpontját_. Nem is érdemes többet kiemelni, csak annyit, hogy Zsu csapatának véleménye Laciról ez:

„Az első dolog, ami a többieknek rólad eszébe jut: szánalom.com!”

Hoppá! Hát mekkora oltás volt már ez az interneten 2007-ben!