159537843 (1)

Csak egyedül szerencsétlen Ted Mosbynak nem jött be az élet

vlc
2015.01.17. 15:54

Tudja egyáltalán hogy hívják az Így jártam anyátokkal Ted Mosbyját? Nem? Pedig szegény Josh Radnor (merthogy ez a neve) majdnem tíz évig kereste a feleségét, miközben végigdugta fél New Yorkot. Annak ellenére, hogy ő volt az esetlen, kissé nyomi, okoskodó építész. 

A sorozat többi szereplőjének viszont sikerült, ami Mosbynak egyáltalán nem. Ismerjük a nevüket és láthattuk már másban is, mint a már kínosan hosszúra nyújtott sorozatban. 

Neil Patrick Harris

Barney nem csak szerepet kapott egy iszonyatosan jó filmben, a Holtodiglanban, de az idei Oscar gálának ő lesz a házigazdája. Ez olyan dolog, amiről Ted csak álmodhat. Vagy még azt se. Lehet nem is mer. Harris sikereit legjobban az alábbi képpel lehet érzékeltetni. 

Jason Segel

Oké, a sorozat Marshalljának volt pár melléfogása, mint például a Szexvideó, amin a már házas Cameron Diaz se sokat javított. De ettől eltekintve játszott egy csomó filmben és nem állt meg az élete az Így jártam anyátokkal után. 

Alyson Hannigan

Hannigan azért kivétel egy kicsit, mert bár ő nem futott be hatalmas karriert, mégiscsak ő a zenetáboros lány az Amerikai pitéből. Róla ezerszer többet hallani, mint Mosbyról. 

Cobie Smulders 

Egyrészt a 32 éves Smulders baromi jól néz (ezerszer jobban, mint az első évadokban), másrészt pedig játszott az Amerika kapitányban és a Bosszúállókban is. Egyébként, ha valakit még a magánélete is foglalkoztatna Cobie Smulders szült egy gyereket és 2012-ben összeházasodott a Saturday Night Live állandó tagjával, Taran Killannal

Igen, csak Ted Mosbynak nem jött be semmi. Pedig egészen megférfiasodott a szakállal és ősz hajszálakkal. Már nem olyan nyomi. Ennek ellenére a színész IMDb-jét nézve a jövőben sem kíván betörni Hollywoodban. Lehet, hogy nem akar.